çarşamba bir rüzgar vardı, hapşurmaktan yoruldum 3gündürGeçen Pencereden Geldi Hiç Sorma Balkondan Bekliyodum Ama Ters Köşeye Yatirdı![]()

çarşamba bir rüzgar vardı, hapşurmaktan yoruldum 3gündür![]()
Olsada İçşekYa bi git portakal suyu sık

fotoyu silersin diye hızlı bir el hareketi ile ekrana uzandım portakal suyunu almak için şimdi ekran kırıldı ben de tavadan yazıyorum mutlu musun ?
Gana gana iç![]()
Fotoyu niye sileyim yahu? Hayrat o hayrat.fotoyu silersin diye hızlı bir el hareketi ile ekrana uzandım portakal suyunu almak için şimdi ekran kırıldı ben de tavadan yazıyorum mutlu musun ?

gösterip geri çekersin sandımFotoyu niye sileyim yahu? Hayrat o hayrat.![]()

Göster ama içtirmegösterip geri çekersin sandım![]()

Göster ama içtirme![]()

Nasıl Güzelmi Orası Konum Atta Bİzde Gelek.Ben Geçen Kazandaydım Seni Yine İyisin Pardon Kahraman Kazandaydım :P Kazanda Diyemiycem İsmi Değişti Nasıl Espiri Yapıcazfotoyu silersin diye hızlı bir el hareketi ile ekrana uzandım portakal suyunu almak için şimdi ekran kırıldı ben de tavadan yazıyorum mutlu musun ?

Espri olmaması daha hayırlıymışNasıl Güzelmi Orası Konum Atta Bİzde Gelek.Ben Geçen Kazandaydım Seni Yine İyisin Pardon Kahraman Kazandaydım :P Kazanda Diyemiycem İsmi Değişti Nasıl Espiri Yapıcaz![]()

Nasıl Güzelmi Orası Konum Atta Bİzde Gelek.Ben Geçen Kazandaydım Seni Yine İyisin Pardon Kahraman Kazandaydım :P Kazanda Diyemiycem İsmi Değişti Nasıl Espiri Yapıcaz![]()

Oo doldur gelsin@Cezzbedici3 portakal suyu vereyim mi ağam?![]()

Oo doldur gelsin![]()

Aynen Öyle
Espri olmaması daha hayırlıymış
Yeri gelmişken buradan bütün kahramankazan halkına selamlar, saygılar...![]()
Rabbim Tekrar Tekrar Razı Olsun Onlardan 
Oo doldur gelsin![]()