Hattım Mesaj Atmıyo

Sponsorlu Bağlantılar

djceeyme

Üye
    Konu Sahibi
Hattım Mesaj Atmıyo
:@:vur:@ Vodafone Hattım Mesaj Yollamıyo :(:agla:(
Heryone 100 Sms Aldım, Kullanamıyorum 6 Gün Sonra Bitiyo..Bu Ne İş Anlamadımmmm!!!!:@

Kontör Yükleme Süresi Dolmuştur Diyen Olursa Daha 2 Ay var...

Neden Böyle? Yardım Edebilecek Varmı?​

tamerarslan

tamerarslan

Üye
günlük 1000den fazla mesaj yolladıysan 24saate kadar mesaj yollayamıyorsun....
ben haftalık 5000yapmıştım toplu mesaj yollamıştım bir defada 30mesajlık yollamıştım iki defa başıma geldi 1010falanda mesaj bitiyo seninde öyle olmuş olabilirmi?

djceeyme

Üye
    Konu Sahibi
ağbi ben hiç 5000 yapmadım ki! ... :@

1000 Tane Mesaj Atmam İmkiansız..:D

95 Bedava SMS 'i Kullanamadım!:@

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
sorun şu arkadaşım
##002# yapıp yei tuşluyorsun ardından telefonu açıp kapatıyorsun düzelecektir fazla mesaj varsa telefon hafızasın da onları da sil

djceeyme

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Kardeşimmm

ruzgar_emin

Üye
aynı dertten bende yanıyorum o dediğinizi de yaptık ama olmadı..fakat bnm hat başka numaraya atıyor bi tek numarya atmıyor

ruzgar_emin

Üye
o numarayı vodafon sorumlu kişisine göstersek sorun çözülür mü ki?

BURSABURGAZ

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var 35 kontöre 3000 mesaj hakkım var 2 gün kullandım sonra mesaj atamadım 2 gündür ise müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum bana yardım edermisiniz ne yapmam gerekiyor...

eQooo

eQooo

Üye
##002# yapıp yei tuşluyorsun ardından telefonu açıp kapatıyorsun düzelecektir fazla mesaj varsa telefon hafızasın da onları da sil

arkadaşım cevabı zaten vermiş...

efendiesmer

Üye
arkadaşlar kntr olmayanlar bi süre msj atar sonra atamaaz hattınız da 1 kntr olsun bırakın yauu :) ayrica mesaj merkezi numaranizi kontrol etmeniz de fayda var.. degismis olabilir.. ##002# genel de msj gelmeyen telefonlarda işe yarar ;)

text

Üye
##002# yaptım telide kapadım açtım msjların hepsinide sildim ama yine MESAJ GÖNDERME BAŞARISIZ diyor.. deli olucam..:@:@

adrenalin_

adrenalin_

Üye
mesaj ayarlarından mesaj tipini kontrol edin ve 'yazı' yı işaretleyin..

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
valla kardes gercekler acıdır bu operatorler caktırmadan bızı soyuyorlarda haberımız yok yapacak bısey yok

djceeyme

Üye
    Konu Sahibi
##002# yaptım telide kapadım açtım msjların hepsinide sildim ama yine MESAJ GÖNDERME BAŞARISIZ diyor.. deli olucam..:@:@

Servis numarasını kontrol et.. ##002# yap, telefonu yeniden başlat... ;) Dene bi bakalım...

wertax224

Üye
beyler ben ##002# yapıyorm işlem tamamlanamadı diyor ??? ne yapıcaz :S

şu'leten

Üye
benimde hattım msj atıyor ama msj alamıyorum ne yapabilirim lütfen acil çözümm

kumsal07

kumsal07

Üye
bende aynı sorunu yaşıyordum kardeş şu kodu gir istersen #330*1111#

enes0729

Üye
yaw kardesm aynı sorun bendede war yaw su vodafonu aldığıma bin pişmanım ya daha gecen hafta yükledim simdi 100 sms hakkımı kullandım sonra diğer güne geldik hala msj cekmiyo bakıye 7999 diom ona bile cekmio ücretsiz yerlere bile kapalı deli olacam 3 hafta war daha bitmesine bilen warmı napaym

Takipçi Satın Al

Üst Alt