Hastalığım Nedir?

marist

Üye
Çok ilginç ve ciddi bir hastalığın var sanırım.

Ağa o bende de var şu düşünme olayı
Ama tabi 14 saat değilt:confused:

Bende de öyle oluyor canlar. Çok düşünüyorum ve 15 yaşında saçlarım beyazladı şimdi yaş 28 sanki 58. Ve 5 saniyede hayal olarak bir ordu kurup yok edebiliyorum ve çok geniş çaplı tasarım hayalleri oluyor beynimde. Bence sorun bizde olan bir yapıcı bir yeteneğin imkansızlıklarla patlak vermesidir.

fazla düşünürsen dinden çıkıp ateiz olabilirsin dikkat et. Var öyle olanlar. Mantık her şeye yetmiyor.

PureFood

Üye

konu olarak çok alakasız şeyler dediklerin. Biz burada düşünmekten, sorgulamaktan bahsediyoruz sen diyorsun ki kanser ebeveyn falan.

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Sorgulamayı bıraktığım gün. Yasamak için geriye birşey kalmamıs demektir.

fk555897

Üye
Nöroloji ve Psikoloji doktoruna gitmen gerekiyor.

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Nörolojiye gittim. Bir sıkıntı yok.

Aligzl94

Üye

asosyallik, sıkıntı vb şeylerin çıkardığı bir sorun.
Ben de aşağı yukarı senin gibiyim tabi o kadar uzun süre odaklanmıyorum. Eloktronik aletlerim ile uğraşırken(genelde uzun süre düşünür sonra da düşündüğüm şeyi kısa bir süre uygulayıp tekrar düşüncelere dalıyorum) başından saatlerce kalkmadığımı biliyorum. Ben onlarla salonda uğraşıyorum annem beni yemeğe falan çağırıyor yerimden bile kımıldamıyorum dur bir dakika deyip devam ediyorum onlar yemek yiyip kaldırıyorlar ama ben hala uğraşıyorum. Seninkinden tek farkı ben ara sıra düşüncelerimden çıkıp tekrar düşünmeye başlıyorum. arkadaşlarınla gezmeye başla kendine değişik hobiler bul. Ama bu durumun güzel yanları da var hayal gücün çok gelişir ve fizik kimya bilim gibi alanlara yönelirsen yeni buluşlar yapabilirsin. Bu durumun çok daha yoğun hali otizm dir.

bence bunun icin düşünmeye gerek yok.az mantık yeter
zaten çok mantık kurarsan dinden çıkabilirsin. Benim arkadaş diyor geçen Quantum fiziğini araştırıyordum diyor kafam gitti saatlerdir bir odada çıkmadan Full düşündüm kafayı yedim dedi. Mantık şeylerin hepsinin başı bir din e ve bir yaratıcıya bağlıdır. Buda senin Allah nasıl bir şey diye duşunmene sebep olacaktır. Tani kafayı yersin

Tepkiler: esmeran3
felsefe alanıyla uğraş eğer yaşın küçükse üniversitede felsefe bölümü nü seçebilrsin

Oğuzhan

Üye
Dusun gitsin anasini satayim. Salla ya beyin senin beynin. Git 15-20 saat dusun dur bir sey olmaz.

din üzerinden mantık yürütmekten bahsediyorum.farkındaysan dinlerin hepsi yazının bulunmasından sonra ortaya cıkıyor.neyse herkes kafasını yaşasın

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
din üzerinden mantık yürütmekten bahsediyorum.farkındaysan dinlerin hepsi yazının bulunmasından sonra ortaya cıkıyor.neyse herkes kafasını yaşasın

Emin ol din konusunda benimle tartışmaya girmek istemezsin. Günlük en az 10 saat sorguladığım konu. Tahrik etme beni.

Türe

Üye
Emin ol din konusunda benimle tartışmaya girmek istemezsin. Günlük en az 10 saat sorguladığım konu. Tahrik etme beni.

bu kadar kasmaya gerek yok. Din belli yaratıcı belli , yapmamız gerekn de belli.

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Uçak düşerken bile en ala ateist hemen dua etmeye başlıyor.Bana yok Allah yokmuş, yok primatmış gibi şeylerle gelmeyin. Yaratıcı olun canımı yiyin.

çok düşünmek her zaman iyi bir yetenek olamayabiliyor çok düşünüp boş düşünen çok.azcık düşündügümle vardığım farkındalığa sen saatlerce düşünsende varamıyormuşsun