d€rVish
Üye
Haruna veriLen aranın sonuna qeLdk xD
Lise sondaydık tabi..Herşeyden elimizi ayaqımızı çektik..Okula yoqunlaştk..
Eee..harun okulu bıraktı eşşek qibide çalışıo qörüşemez olduk haliyle..Buda olayları yazamamama neden oldu..
Staj qördüqüm fabrikadaki bi arkadaş harunun çalıştıqı yerde hafta sonları takılıodu..Harunu ii biliodu..Sohbet ederken harunun bu aralar bi kızla takıldıqını öqrendm harunun sölediqine qöre kızın dayıları abileri mafya içerikli insanlarmış ve harnda bunlardan çok korktuqu için kızla ayrılmanın yollarını arıomuş..Bu benm kafada bi ampul yaktı
Bnde bi qece düşünürkenn..Aklıma çok fena bi şaka qeldi..Bi kaç arkadaşa anlattm tutmaz, harun bunu yemez dedi..Serhata anlattm oda qüldü ama yemez dedi..
Kurdum kendimi artk..Bu şaka olacak!!! xD
Şakada oLacak kişiler belliydi..
Böle sakallı iri vücutlu sert 2 adam lazmdı bana hafta sonu dayı oqlu qelicekti yanıma..Off..Dayı oqlumdur die sölemiorum kurtlarvadisinden çıkmış qibi..Takım elbisesiz dolaşmaz..Gitgide qeceleri pantolon ceket yattıqını düşünmeye başladm..Ehh bide serkan var tabi..Heybetli qörünümün arkasnda sırtı saqlam bi duruşu var belli edio kendini..Adamın şekli var yaa xD
Birde mekan lazmdı bana..Serkanlarn boş bi ev vardı..Kirada olan ama duyduquma qöre kiracıları çıkmıştı..O evi ayarladk..
ve şaka için qün saydk..Serhatın bi qörevi yoktu..O sadece olanları izleyecekti..Şaka yapılmadan 1-2 qün önce [email protected] die bi msn açtmm
msn qörüntü resmime..silah tesbih ve gül kombinasyonu olan bi foto koydm..Msn nickinede.. burası hayatın bittiqi yer yazdm..
Tmm komik olabilir ama harun bu
korkacak elbet..
Ekledm harunu konuşma aynen şöle..
Ben:Bilader!! bizim yeqene yeşillenmişin..Sen kmsin!!
Harun:Asıl sen kmsn lan..Kime istersem yeşillenirim lavuk..
(haruna bu kadar çok şaka yaparsam her işin altndan ben çıkıcam sanıo ama böle qiderli konuşması daha qusel oldu tabi)
Ben:Bana lavukmu dedin sen bilader..
Harun:Evt lan lavuk..
Ben:Senn adın ne nerde oturuosun sen söle bakalm..
Harun:Adım harun izmit merkezdeym qel bul lan lavuk..
Direk msn i kapadmm..Ve şaka qünü qeldi çattı..Harunun yanına qittim pazar qünü çalışmıodu..Biraz korkmuş bi havam varmışta haruna çaktırmıomuşum numarası yaptm
..Harun anladı bunu qel sana bişiler anlatcam falan dedm..Serhatlar bi arkadaşın mekanda içiolar qidelm hep beraber konuşalım dedim..Olur dedii..
Gittik serkanların eve..Kapıyı serkan açtı üstünde blazer ceket.Beyaz qömlek falan bi belde silah eksik xD
Harunu qördü bumu lan o lavuk dedi..Evt abi dedim..Kolundan tuttu çekti içeri..İçeriyide yazıhane qibi yaptk masa sandalye şekli
Dayıoqlunuda oturduk sandalyeye sırtı dönük tam bi yeşilçam havası esio xD
Girdik içeri harun hala olayı anlamamışlıqın verdiqi aptallkla etrafına bakıp noluo hüseyn abi noluo dio xD
Dayıoqlu qirdi role sandm qodfather filmi çekioz..
Ben o lavuk dediqin kişiyim.!!Hani internette sordm ya sana bizim yeqenemi yeşilleniosun die..
Harun: Abi ben snn olduqunu bilmiodum hüseyin yine şaka yapıo sanıdoum özür dilerm..
Dayıoqlu:Kes ulann cezanı çekiceksn ben bu izmitin sayılı adamlarndanm benm yeqenime yeşllenmişin üstelk zorla öpmeye kalkmışın..Fotoraflarına yanına kendini montajlayıp arkadaşlarına qöstermişin bizim kızı lekelemişin..Seni öldürsem bile pisliqin temizlenmez..Ama öleceqini bile bile öleceksin..Yalvara yalvara köpekler qibi..
Ben: Gaffur abi hani korkutacaktınız ne öldürmesi..O bnm arkadaşm nolur yapmayın..
O sırada plandada olan sahne
Dayıoğlu bana sağ kloşeyi qeçirioo
Gerçekçiliqi artsn olayın..Zaten o yumruqun öcünü alırım ben 
Harun iyiden iyiye sıçmaya başladı
Dayıoğlu, serkana dönüp oğlm al hüseyini dışarı bu o.çquyla qörülcek hesabımız var falan dedi ben hala numradan feryatlardayım ama hiç kmse bozmuo olayı..Ben bile inanmaya başladm yani olayı tezgahlamama raqmen
Harunu ufak boş bi odaya kapattılar beni dışarı çıkardılar sanıo harun ama içerdeyim serhatla beraber yan odadayım
Harunun kolları iple baqlayıp aqzınada bezi qeçirdiler..ve son nokta..okuduqum okulun elektronik bölümü eski mezunlarndan bi abiye rica ettiqim 5 dakikalık qeri sayım sayacı..üzerine, içlerini qazete kapıdı doldurduqumuz kese kağıtlarını bantladk 2 tanede bakır kablo biri kırmızı biri mavi xD xD xD onlarıda yapıştırdkk.. Abiyede rica ettim.. 5 dakika bitiminde ankaralı namıktan arabada 5 evde 15 şarkısını 30 saniye kadar çaldırabilirmisin bu sayaca ayıpsın dedi
Onuda harunu kapattıkları odanın duvarına yapıştırdılar..Harun yalvarıo ama sesi duyulmuoo
düğmeye basıp odadan çıktılar sayaç sayıyor harun qitqide ölüme daha çok yaklaşıor..Kapıları sert vurdular ve bizim olduqumuz odaya qeçtiler..Harun onları evden çıkıo sandı tabii..Yan taraftann..Harunun iniltilerini duyuyoruzz bi yandan kopuyoo biyandanda çokmu ileri qittik diye düşünüyoruz..Harundan aynı şu sesler çıkıo...
ImmmmmmmHH!!! hhıhhıııhııhıh!! ıhmmhmmhmm!! yıııhııhıhı!! Xd xD xD
Derken süre qeçti harunun odasının kapısında hazırlandk..Düşünsenize 10 sanie ömrünüzün kaldıqını biliosunuz nasıl bi duyqu kim bilir..Ama bizim cenabet harunun en azndan tövbe edeblmesi için 5 dk sı vardı
..
Sanieler doldu ve ankaralı namktan şarkı çalmaya başladı..Halay başı dayıoğlu olmak üzere serkan serhat ve ben içeri halay çeke çeke qirdik xD xD
Harun qözlerini kapadı ohhh çektiqini qördmm
Ellerini çözdk ve aqzını açtıqımız anda 5 saniye içinde tüm sülalemi elden qeçirdi
ayaklarınıda çözdkten sora tutmayn lan beni deyip fırladı tekme tokat saldırdı bana
ben karşılık vermedmm tabii bizimkiler ayırdı falan..Sora sarldm lavuqaa qüldkk bi süre..Harun hala küfür edio 
Akşam hep birlikte rakı sofrasını oturup qünün yorqunluqunu üstümüzden attık..ve muhabbetin konusu tabiki harndu
okuduqunuz için tşkler xD xD
Eee..harun okulu bıraktı eşşek qibide çalışıo qörüşemez olduk haliyle..Buda olayları yazamamama neden oldu..
Staj qördüqüm fabrikadaki bi arkadaş harunun çalıştıqı yerde hafta sonları takılıodu..Harunu ii biliodu..Sohbet ederken harunun bu aralar bi kızla takıldıqını öqrendm harunun sölediqine qöre kızın dayıları abileri mafya içerikli insanlarmış ve harnda bunlardan çok korktuqu için kızla ayrılmanın yollarını arıomuş..Bu benm kafada bi ampul yaktı
Bnde bi qece düşünürkenn..Aklıma çok fena bi şaka qeldi..Bi kaç arkadaşa anlattm tutmaz, harun bunu yemez dedi..Serhata anlattm oda qüldü ama yemez dedi..Kurdum kendimi artk..Bu şaka olacak!!! xD
Şakada oLacak kişiler belliydi..
Böle sakallı iri vücutlu sert 2 adam lazmdı bana hafta sonu dayı oqlu qelicekti yanıma..Off..Dayı oqlumdur die sölemiorum kurtlarvadisinden çıkmış qibi..Takım elbisesiz dolaşmaz..Gitgide qeceleri pantolon ceket yattıqını düşünmeye başladm..Ehh bide serkan var tabi..Heybetli qörünümün arkasnda sırtı saqlam bi duruşu var belli edio kendini..Adamın şekli var yaa xD
Birde mekan lazmdı bana..Serkanlarn boş bi ev vardı..Kirada olan ama duyduquma qöre kiracıları çıkmıştı..O evi ayarladk..
ve şaka için qün saydk..Serhatın bi qörevi yoktu..O sadece olanları izleyecekti..Şaka yapılmadan 1-2 qün önce [email protected] die bi msn açtmm
msn qörüntü resmime..silah tesbih ve gül kombinasyonu olan bi foto koydm..Msn nickinede.. burası hayatın bittiqi yer yazdm..Tmm komik olabilir ama harun bu
korkacak elbet..Ekledm harunu konuşma aynen şöle..
Ben:Bilader!! bizim yeqene yeşillenmişin..Sen kmsin!!
Harun:Asıl sen kmsn lan..Kime istersem yeşillenirim lavuk..
(haruna bu kadar çok şaka yaparsam her işin altndan ben çıkıcam sanıo ama böle qiderli konuşması daha qusel oldu tabi)
Ben:Bana lavukmu dedin sen bilader..
Harun:Evt lan lavuk..
Ben:Senn adın ne nerde oturuosun sen söle bakalm..
Harun:Adım harun izmit merkezdeym qel bul lan lavuk..
Direk msn i kapadmm..Ve şaka qünü qeldi çattı..Harunun yanına qittim pazar qünü çalışmıodu..Biraz korkmuş bi havam varmışta haruna çaktırmıomuşum numarası yaptm
..Harun anladı bunu qel sana bişiler anlatcam falan dedm..Serhatlar bi arkadaşın mekanda içiolar qidelm hep beraber konuşalım dedim..Olur dedii..Gittik serkanların eve..Kapıyı serkan açtı üstünde blazer ceket.Beyaz qömlek falan bi belde silah eksik xD
Harunu qördü bumu lan o lavuk dedi..Evt abi dedim..Kolundan tuttu çekti içeri..İçeriyide yazıhane qibi yaptk masa sandalye şekli
Dayıoqlunuda oturduk sandalyeye sırtı dönük tam bi yeşilçam havası esio xDGirdik içeri harun hala olayı anlamamışlıqın verdiqi aptallkla etrafına bakıp noluo hüseyn abi noluo dio xD
Dayıoqlu qirdi role sandm qodfather filmi çekioz..
Ben o lavuk dediqin kişiyim.!!Hani internette sordm ya sana bizim yeqenemi yeşilleniosun die..
Harun: Abi ben snn olduqunu bilmiodum hüseyin yine şaka yapıo sanıdoum özür dilerm..
Dayıoqlu:Kes ulann cezanı çekiceksn ben bu izmitin sayılı adamlarndanm benm yeqenime yeşllenmişin üstelk zorla öpmeye kalkmışın..Fotoraflarına yanına kendini montajlayıp arkadaşlarına qöstermişin bizim kızı lekelemişin..Seni öldürsem bile pisliqin temizlenmez..Ama öleceqini bile bile öleceksin..Yalvara yalvara köpekler qibi..
Ben: Gaffur abi hani korkutacaktınız ne öldürmesi..O bnm arkadaşm nolur yapmayın..
O sırada plandada olan sahne
Dayıoğlu bana sağ kloşeyi qeçirioo
Gerçekçiliqi artsn olayın..Zaten o yumruqun öcünü alırım ben 
Harun iyiden iyiye sıçmaya başladı

Dayıoğlu, serkana dönüp oğlm al hüseyini dışarı bu o.çquyla qörülcek hesabımız var falan dedi ben hala numradan feryatlardayım ama hiç kmse bozmuo olayı..Ben bile inanmaya başladm yani olayı tezgahlamama raqmen

Harunu ufak boş bi odaya kapattılar beni dışarı çıkardılar sanıo harun ama içerdeyim serhatla beraber yan odadayım

Harunun kolları iple baqlayıp aqzınada bezi qeçirdiler..ve son nokta..okuduqum okulun elektronik bölümü eski mezunlarndan bi abiye rica ettiqim 5 dakikalık qeri sayım sayacı..üzerine, içlerini qazete kapıdı doldurduqumuz kese kağıtlarını bantladk 2 tanede bakır kablo biri kırmızı biri mavi xD xD xD onlarıda yapıştırdkk.. Abiyede rica ettim.. 5 dakika bitiminde ankaralı namıktan arabada 5 evde 15 şarkısını 30 saniye kadar çaldırabilirmisin bu sayaca ayıpsın dedi

Onuda harunu kapattıkları odanın duvarına yapıştırdılar..Harun yalvarıo ama sesi duyulmuoo
düğmeye basıp odadan çıktılar sayaç sayıyor harun qitqide ölüme daha çok yaklaşıor..Kapıları sert vurdular ve bizim olduqumuz odaya qeçtiler..Harun onları evden çıkıo sandı tabii..Yan taraftann..Harunun iniltilerini duyuyoruzz bi yandan kopuyoo biyandanda çokmu ileri qittik diye düşünüyoruz..Harundan aynı şu sesler çıkıo...ImmmmmmmHH!!! hhıhhıııhııhıh!! ıhmmhmmhmm!! yıııhııhıhı!! Xd xD xD
Derken süre qeçti harunun odasının kapısında hazırlandk..Düşünsenize 10 sanie ömrünüzün kaldıqını biliosunuz nasıl bi duyqu kim bilir..Ama bizim cenabet harunun en azndan tövbe edeblmesi için 5 dk sı vardı
..Sanieler doldu ve ankaralı namktan şarkı çalmaya başladı..Halay başı dayıoğlu olmak üzere serkan serhat ve ben içeri halay çeke çeke qirdik xD xD
Harun qözlerini kapadı ohhh çektiqini qördmm

Ellerini çözdk ve aqzını açtıqımız anda 5 saniye içinde tüm sülalemi elden qeçirdi
ayaklarınıda çözdkten sora tutmayn lan beni deyip fırladı tekme tokat saldırdı bana
ben karşılık vermedmm tabii bizimkiler ayırdı falan..Sora sarldm lavuqaa qüldkk bi süre..Harun hala küfür edio 
Akşam hep birlikte rakı sofrasını oturup qünün yorqunluqunu üstümüzden attık..ve muhabbetin konusu tabiki harndu

okuduqunuz için tşkler xD xD