Harika N8 ime Harika Bir Kılıf Arıyorum... Önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/nokia-c7-ultra-slim-rubber-kapak-3-x-film-49540066 N8 Için olanı bulabilirsen süper kılıf ben aradım bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027

eremer

Üye
abı ben mı goremıyoum yoksa buradakı sadece ekran koruyucu mu? nerde kılıf ya?? ? allah allah

ekran koruyucu da dahil kılıf gibi işte. demişsin ya market poşeti gibi bişey olsa sarsa telefonu. bütün telefonu sarıyo. dediğim gibi kendiniz tasarlarıyıp resim falan ekleyip bi model de yapabiliyosunuz. ama internetten alabiliyoruz sadece. tr de satılan modelleride var ama onlar standart. görünmez olanlar. "zagg görünmez kılıf" diye aratırsanız google da çıkar karşınıza.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve SuaT6027
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Luis Vutto muydu neydi 70 tl gibi bir fiyatli guzel bir kapak oneririm :) yada Nokia Shoplarda satikan kaliteli silikon kiliflar.

eremer

Üye
çok teşekkürler arkadaşlar..

Biraz daha açıklama getiriyim. Örnek olarak alttaki sayfada N8 için standart satılan kaplamalar var.

Bunlar 3 çeşit.
1.Screen Coverage (sadece ekran koruması)
2.Body Easy Install (ekran koruması + arka kapak koruması)
3.Maximum Coverage (ekran + arka kapak + yan taraf koruması)

Senin istediğin tarz 3. olan. her tarafını sarıyo telefonun ve normal kılıflar gibi extra bir kalınlık getirmiyo telefona. 3 mm miş kalınlığı.
Ayrıca 3. seçenekteki arka ve yan kılıfı desenli olarak seçebiliyosun ya da kendin tasarlayabiliyosun. Onun da linklerini veriyim.

Zagg tasarımları burda. (ayrıca onların tasarımlarının üzerinde de oynama yapabilirsin. Herhangi birini seç tasarımlardan. Fiyatnın yanındaki "Costumize" ye bas)

Kendin tasarlamak istersen. (cell phone-nokia-n8 şeklinde seç)

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
çok çok teşekkür ettim.. sağolun...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
aynısından bendede var abım fakat bu kaba atıyor telefonda.. daha seffaf ınce olabılecek bır kılıf arıyorum.. elıme aldıgımda kılıf yokmus gıbı olmalı.. ama ustun koruma saglamalı :D :D

eremer

Üye
Bu da benim kullandığım, ama en kısa sürede zagg alıcam. :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
bu da kurtulus abınınkıne benzıyor aynı.. bende var bu fakat kaba degıl mı bu yaa ? bana ole gelıo sıze de aynı gelmıyor mu?

eremer

Üye
Öyle tabi ama hepsi böyle. hepsinin belli bi kalınlığı var ve hakkaten kocaman oluyo telefon. Bir tane de silikon klıf var bende, o da aynı sayılır ve daha çirkin duruyo takınca. Daha incesi yok bütün interneti aradım. bu yukarıdakini de çin den getirttim ama hepsi aynı arkadaş. Bi de bundan var bende. rengi siyah ama bendekinin. 2 gözü var birine telefonu birine ince bi cüzdanım var onu koyuyorum. Ama bundan da cacık olmaz pek. Arkadaşımda gördüm ben zagg kaplamasını, düşmeye karşı işe yaramaz ama telefonun her tarafını kapladığından çizilme olayını kaldırıyo ortadan. anahtarla ekranını ve arka tarafını çizdi banamısın demedi. :)

orto_03

Üye
net de izlemiştim telefona özel bir silüsyon sürülüyor daha sonra telefonun her tarafını kapatacak şekilde sarılıp kaplanıyor ama bulamadım

SilentOne

SilentOne

Üye
o çok manyak bir şey ya telefojna birşey olmuyor :D

piyon13

Üye
Nokia N8 Aksesuar ve kılıflarını arıyorsanız bu siteye girmenizi tavsiye ederim,hem diğer sitelere göre daha ucuz hemde kargo ücreti bedava.

eren3546

eren3546

Üye
Nokia N8 Aksesuar ve kılıflarını arıyorsanız bu siteye girmenizi tavsiye ederim,hem diğer sitelere göre daha ucuz hemde kargo ücreti bedava.

senin verdigin o sitede ki DT Plus Nokia N8 Delikli Siyah
Kapak izmir/cankayada 2.5tl ye aldım sitediki fiyatı 17tl
http://www.mykapak.com/images/products/00/02/72/272_buyuk_1_zoom.jpg

piyon13

Üye
Hayırlı olsun da kötüye değil iyi olanlara da bak orjinal kılıflar da var sitede onlar da çankaya da 2,5 tl mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt