Harici diske bilgisayardan win xp kurmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aalpeer01

aalpeer01

Üye
    Konu Sahibi
Harici diske bilgisayardan win xp kurmak
merhaba arkadaşlar kullandığım bilgisayar dün donmaya başladı daha sonrada kendiliğinden kapandı açıyorum ilk ekran keliyo esc yada del basın dediği ekran sonra tekrar reset atıyor bunun sebebini bilen varsa yardımcı alabilir mi başka bilgisayara takıyorum görüyor bilgisayar içine girebiliyorum ama sadece onu takınca oda aynı şeyleri yapıyor en sonunda format atıp yeniden xp kurmaya karar verdim ama bunu nasıl yapacam ? kurulum cd ve ya flsh yok iki masaüstü bilgisayarı var evde diğer bilgisayardan bunu nasıl yapabilirim ? yada başka çözümü var mıdır yardımcı olursanız sevinirim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
internetten windows xp iso imaji indirin ve cd yazma programları ile cd ye yazıp biostan açılışı cd roma ayarlayın. Format atmayı biliyorsan sorun yok. Eğer bilmiyorsanız sürücü yedekleme programları ile yüklü sürücüleri yedekleme yapın. Format işlemi ile c sürücüsü silinir. Önemli dosyalarınızıda yedeklemeyi unutmayın.

aalpeer01

aalpeer01

Üye
    Konu Sahibi
internetten windows xp iso imaji indirin ve cd yazma programları ile cd ye yazıp biostan açılışı cd roma ayarlayın. Format atmayı biliyorsan sorun yok. Eğer bilmiyorsanız sürücü yedekleme programları ile yüklü sürücüleri yedekleme yapın. Format işlemi ile c sürücüsü silinir. Önemli dosyalarınızıda yedeklemeyi unutmayın.

teşekkür ederim alakan için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt