Bilgisayarım Açılmıyor(win Uptade)

Sponsorlu Bağlantılar

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarım Açılmıyor(win Uptade)
Beyler Yaklaşık 4 Saattir Bu konuyu araştırıyorum ama hiçbir forumda benim ki gibi bir olay olmamış.
Anlatıyorum,
Bilgisayarı formatlamıştım win uptade ile güncellencek diye uyarı geldi güncellensin dedim kapattı açtı bilgisayarı güzelce yükledi filan sonra "windows güncelleme yapamadı geri yüklüyor bilgisayarı kapama" gibi bir yazı çıktı(tam aklımda değil).Bunu Yaklaşım 2 saat bekledim kapanmadı bende bilgisayarı açma düğmesinden kapattım.Biraz araştırdım Shift+Power tuşu ile bilgisayarı açınca bizi bi onarma yerine mi ne gönderiyormuş yaptım onuda otomatik onarım başlatılıyor yazdı sonra mavi ekran geldi orda sistemi geri yükle butonu vardı ona bastım şimdide Asus yazıyor başka hiç birşey yok etraf siyah öyle bekliyor yaklaşık 1 saattir.Bir başka Shitf+power tuşu yaptığım zaman da farklı bir şey gelmişti gelişmiş seçenekler filan ordan güvenli başlama seçeneğini seçmiştim bilgisayar yeniden başlamıştı ama gene açılmamıştı(gene win uptade ekranı çıkmıştı).
Beyler Başına böyle bir olay gelen varmıdır? napıyım bilgisayar 3 aylık ve şimdi bilgisayarcıya götürsem garanti gider diye korkuyorum servise versem kısa bir iş için 1 ay beklicem onu gözümde büyütüyorum.Bunu kendi başıma nasıl yapabilirim.Kurtarma Cd'm filan da yok.
Lütfen Yardım Edin Beyler.

ysfakc

ysfakc

Üye
Öncelikle bilgisayarcıya götürdüğünde garantin gitöez çünkü yazılım hatası. Güncelleme yüklerken hatalı yüklenmiş yada yarıda kesmişsin o yüzden bosuna bekleme düzelmeyecek. Gelişmiş seceneklere erişmeyi basardıysan orda bilgisayarımı sıfırla yada kurtarma modu vs vardır yeniden kurmalısın bilgisayarı. Yapamıyorsan da bilgisayarcıya götür 20 tl karsılıgında yazılımını yeniden yüklerler garanti dısına cıkmazsın.. Tabi disk arızası vs yoksa.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim konuyu çözdüm Gelişmiş Seçeneklere ulaşıp sistemi geri yükleme yaptım.Çok zor oldu ama şuan açabildim bilgisayarı.

ysfakc

ysfakc

Üye
Tamam kardeşim konuyu çözdüm Gelişmiş Seçeneklere ulaşıp sistemi geri yükleme yaptım.Çok zor oldu ama şuan açabildim bilgisayarı.

Güncellemeleri kapatmayı unutma yada yarıda kesme hayırlı olsun :)

-India-

-India-

Üye
aynısı oldu banada windows8.1 işletim sistemi. sistem geri yükleme yaptık mecburen malum original değil yazılım. güncellemeleri kapatmak gerekiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt