Yardım Win 8 Kurcam derken PC HİÇ AÇILMIYOR (video ekledim)

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Win 8 Kurcam derken PC HİÇ AÇILMIYOR (video ekledim)
Selamın Aleyküm
Çok Acil yardımınıza ihtiyacım var bilgisayarı normal kullanıyom 5 dk geçmeden reset atıyor
bazende 10 dk açık kalıyor sonra ekran mavi yada beyaz olup donuyor bende win 8.1 i yeniden kurayım dedim normal kurulum yaparken key şifresinide giriom tam yüklenirken reset atıyor 10 kez denedim tam kurulum olurken reset atıyor ayrıca pc açılmıyor sadece boot ekranı geliryor flaşı çıkarıp normal açınca BOOTMGR EKSİK ctrl+alt+del yapın DİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
boot menüsünü güncelle

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bilgisayara sonradan bir FAN taktın mı ?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
boot menüsünü güncelle
Boot menüsü nasıl güncellenir hiç açılmıyor pc
Bu laptop ve hiç bir şekilde tamirciye gitmedi bende bu konulardan anlamam zaten
Bu laptop ve hiç bir şekilde tamirciye gitmedi bende bu konulardan anlamam zaten

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Boot menüsü nasıl güncellenir hiç açılmıyor pc
Benim masa ustu vardi sonradan fan taktik boyle resetlenmeye baslanmisti fani çıkarnca düzelmisti

Uhops

Uhops

Üye
Isınma yapıyor heralde. Elinle kontrol et bi :) bide fan çalışıyor mu onu dinle.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Isınma yapıyor heralde. Elinle kontrol et bi :) bide fan çalışıyor mu onu dinle.
fan çalışıyor ısınma yapmıyor sorun donanımsal olamaz bencepc açılmıyor sorun bu bootmgr eksik hatası alıyom

Uhops

Uhops

Üye
8.1 kurulumu yaparken C: yi biçimlendirdirsen bootmgr eksik demesi normal.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
8.1 kurulumu yaparken C: yi biçimlendirdirsen bootmgr eksik demesi normal.
evt biçimlendirdim sonra seçip kurulum başlarken pc kapanıyorbunu hala deniyom en çok yarısı oldu güncellemenin sonra pc tık diye ses çıkarıp kapanıyor ve yeniden başlıyoryani bildiğimiz uzun süre kapatmaya bastığımızda çıkan seswin 8 kuracağıma pişman oldum ama win 7 yede dönemiyom ne yapacam

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
gerçekten moral bozucu bir durum inşallah çözersin

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Win 8 kurulumunu yaparken herşey yolundayken durduk yere ekan mavi bazende beyaz oluyor önceden pc yi win 7 yi silmeden önce güvenli modda açardım çalışırdı ama normal modda bu sorun 5 dkda olurdu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt