Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hard format
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ro3r
Üye
Konu Sahibi
Hard format
Arkadaşlar yardımcı olursan sevinirim. Ben nokia c7 yurtdışından aldım ve türkiyede türkçeye çevirdim. şimdi ben buna hard format atarsam telefondaki türkçe dil gidermi yani telefon yurt dışından aldığım gibimi olacak. olursa perişan olurum
kalbimdesiin
Üye
Hard format atınca türkçe dil gitmez ama c7 ye hard format atma çok sorunlar yaşarsın ovi mağaza haritalar fotoğraflar videolar hasar Görüyo Çalışmıyo bi daha atarsan soft format at *#7370#
Hard format atınca türkçe dil gitmez ama c7 ye hard format atma çok sorunlar yaşarsın ovi mağaza haritalar fotoğraflar videolar hasar Görüyo Çalışmıyo bi daha atarsan soft format at *#7370#
Benim telefonumda yurddışı çıkışlı. En az 5–10 kere soft format , 7–14 kerede hard format atmışımdır. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Fotoğraflar klasörü ve videolarda da hiçbir sorunum yok. Anlıyacağınz hard format atabilirsiniz. Ayrıca hard formattan ovi mağaza gitmesi durumunda tekrar yükleyebilirsiniz. Ayrıca türkçe dil gitmezz
Benim telefonumda yurddışı çıkışlı. En az 5–10 kere soft format , 7–14 kerede hard format atmışımdır. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Fotoğraflar klasörü ve videolarda da hiçbir sorunum yok. Anlıyacağınz hard format atabilirsiniz. Ayrıca hard formattan ovi mağaza gitmesi durumunda tekrar yükleyebilirsiniz. Ayrıca türkçe dil gitmezz