hard format sonrası hack olayı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezerzi

Üye
    Konu Sahibi
hard format sonrası hack olayı
merhaba arkadaşlar ben 6220c kullanıyorum opda dan sertifika aldım telefonumu hackledikten sonra her türlü programı yükleyebildim hatta n gage kurdum oynadım sonunda telefonum kilitlendi hard format attım şimdi rompatcher hello ox gibi gerekli programları yüklerken '''''istenen uygulama erişimine izin verilmedi'''' diyor tekrar hack yapamıyorum çaresini bilen varssa yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş hard format atsanda sertifika senin imei numarana göre veriliyor..hard formatın hackle bir alakası yokki..öncelikle telefonun ayarlarından sertifika yönetimine gir orda bulunan kök sertifikaların hepsini işaretle ve sil.silerken birkaç tanesi kalacak..sonra uygulama ayarlarından program yüklemeyi tümü ve çevrimiçi kontrolü de kapalı yap sonrada XSign adlı sertifikalama programıyla programlarını sertifikala ve kur...

sezerzi

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim ama sertifika hatası almıyorum istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyor bu programlarda rompatcher helloox gibi programlar tekrar kurulmuyorlar yani tam kurulum başlayacakken hatayı veriyor çaresini bulamadım dediklerinide yapmıştım zaten

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sadece format attıysanız hack işlemini tekrar yapabilirsiniz,versiyon güncelleme de yaptıysanız eğer hack işlemi gerçekleşmeyebilir,eğer yapmadıysanız hafıza kartınızı da biçimlendirip tekrar deneyin

sezerzi

Üye
    Konu Sahibi
versiyon güncelleme yaptıktan sonra teli hacklemiştim formattan sonra versiyon güncelleştirme yapamadım çünkü son versiyon zaten yüklü diyor şimdi de c\sys\bin kilitli herşeyi denedim açamadım daha yaptıklarımı yapamadım çaresi varmıdır

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bu arada hayır hack değil,ben sadece sertifikalıyorum diyorsanız,bazı programlar normal sertifikası olsa dahi çalışmaz,sistem dosyalarını kullandıklarından dolayı sertifika yetersiz kalır ve hack ister bu uyarıyı hack isteyen pro.lar verir

sezerzi

Üye
    Konu Sahibi
tamam daha önce hello ox 04 ile teli hackledim herşeyi kuruyordum şimdi istenen uygulama erişimine izin verilmedi diyor bu hatayı eskiden hiç almamıştım şimdi sürekli alıyorum :(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
format hacki sıfırlar,tekrar hack yapıcaksın,yapmadan önce tekrar formatla,ve yedeklerini alıp hafıza kartını da biçimlendir,hiç merak etme düzelicektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt