Happy chick 1.2.2 artık emülatör ve oyunlarını aramaya son

H.TOGAN

Üye
valla helal olsun , nostaljinin dibine vurdum sayende arşivde bulunan bir sürü playstation ve mame oyunu vardı pc de oynadığım; şimdi telde oynuyorum

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
(:
valla helal olsun , nostaljinin dibine vurdum sayende arşivde bulunan bir sürü playstation ve mame oyunu vardı pc de oynadığım; şimdi telde oynuyorum
rica ederim.kardes iyi oyunlar

Tepkiler: H.TOGAN
calışıyor muhteşem eline sağlık

dowload hizi dusuk niyeyse bazen yukseliyor sonra dusuyor ayrica google playdekinden farkli magzadaki biraz sorunlu ayri oyunlarin hepsi çince dil baska dil yok.

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
dowload hizi dusuk niyeyse bazen yukseliyor sonra dusuyor ayrica google playdekinden farkli magzadaki biraz sorunlu ayri oyunlarin hepsi çince dil baska dil yok.
download hızı bende gayet iyi .dil cince evet cogu oyunda.

download hızı bende gayet iyi .dil cince evet cogu oyunda.
henuz indirmedim oyun isallah goruntu ve oynanis kalitesi iyidir ppsspp de takilma ve ekranda reng donmeleri oluyordu neyse bakiyim sorun olmassa ppsspp silerim bununla takilirim.

afer459

Üye
kasma sorunlari varmi?

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
henuz indirmedim oyun isallah goruntu ve oynanis kalitesi iyidir ppsspp de takilma ve ekranda reng donmeleri oluyordu neyse bakiyim sorun olmassa ppsspp silerim bununla takilirim.
ekran donmesi vs ayarlari mevcut.görüntü kalitesi iyi.fakat psp oyunlarinda ayni ppsspp emulatorunu kullaniyor dogal olarak önceden nasil oynuyorsan psp oyunlarini yine bunda aynisi olacak