Hangisini almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarox

yarox

Üye
    Konu Sahibi
Hangisini almalıyım ?
Son zamanlarda telefonsuzluk çok koymaya başladığı için bi telefon almaya karar verdim . Malum bütçemizde sıkışık bide bana özellik olarak çok cazip geldikleri için çin malı androidli bi telefon almaya karar verdim (hem androidli telefon çok istediğimden hemde büyük ekranlara olan tutkumdan) . Benim aklımda bi kaç model var ama seçim yapamıyorum . Modeller Star x18i , HDC galaxy s2 , Star e50 i9220 note . Bunların arasında seçim yapmam gerekiyor eğer sizin bildiğiniz başka modeller varsa onlarıda yazabilirsiniz 2. el telefonlarda olabilir bütçem 300 tl tabi biraz üstüne çıka bilirim ama taş çatlasa 400 tl bütçem var . yardımlarınızı bekliyorum

Symbianize

Symbianize

Üye
cin malimi olcak bunlar

yarox

yarox

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef .

frk uzn

frk uzn

Üye
t20 yı onerırım :) incele biraz

yarox

yarox

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeşim hiç düşünmedim ama sizce bunu alayımmı ? ekranı küçük geldi bana 3.5 inch gibi duruyo aslında yeterli ama ilk mesajımda dediğim gibi büyük ekran tutkum var :D . Ama mantıklı düşünürsek ne alıyım orjinal 2. el telefonda olabilir .
Birde galaxy ace güzel telefona benziyo 2. el almayı düşünüyorum kafam yattı siz nediyorsunuz

frk uzn

frk uzn

Üye
olabilir 2.ci el acede iyidir

abandonware

abandonware

Üye
git orijinal bir star 3 al işini görür :oke: hem çin mallarının sar değerleride cokk yüksek.

kralsensin98

kralsensin98

Üye
star x18i al bence.

_symbiancı_

Üye
hiç alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt