Hangisini almalıyım sizce...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can45

Üye
    Konu Sahibi
Hangisini almalıyım sizce...
Arkadaşlar aklımda 2 den fazla telefon var ve hangisini almalıyım bilemiyorum.Şöyle açıklayayım.
6220,N79.N78 ve samsung s5603 Preston...

6220'yi bir arkadaşımda gördüm kamerasına baktığımda hiçte 5 megapiksel bir kamera gibi gelmedi.O yüzden vazgeçtim.

N79 çok öneriyorlar fakat yavaş olduğundan bahsediliyor.

N78 hakkında bir bilgim yok

Samsung s5603 Preston bir arkadaşımda var.Gayet güzel fakat dokunmatik telefonun ömrünün pekte uzun olmadığınnı duydum...

Aradığım özellikler 3.2-5 m.p kamera - 3G - oLursa Wİ-Fİ,vede güzel ses. Bunlar içinden veya başka önerileriniz varsa dinlemye hazırım.Şimdiden teşekkürler

aLone

Üye
n79 yavaş filanda değil al geç

can45

Üye
    Konu Sahibi
Estetik gelmiyor e 75.Cep bilgisayarı havasında telefon aramıyorum.Sağol önerin için...

n73 al sen aga 280 liraya tanıdığım bi yerden 2.elden adam gbii öyle oluyo ki adam kutusuyla garantisiyle satıyor bul öyle bi tane bu arada n79 n78 ve n73 aynı şey sayılır

GrabellA

Üye
kardeş n79 varken daha ne denir yani

aLone

Üye
n79da wireless var

Nadir

Emekli Yönetici
sen her duyduğuna inanıyor musun? herkes birşeyler diyor..sen herkesi dinlersen birşey alamazsın N79 al o olmazsa samsung preston al paşalar gibi kullan millet sana imrensin..

can45

Üye
    Konu Sahibi
Peki sağolun.Dokunmatiğin ömrü kısaymış gibi geliyor ama yinede samsung bu tabiki.N79da karar kırdım öyleyse.Peki N79 un piyasa değeri ne kdar şu sıralar 700 YTL ye kadar limitim var

Nadir

Emekli Yönetici
en son 579 du sıfırı şimdi dahada düşmüştür..

N79 demeyi isterim ancak telefonun kamera kısmı pek hoş değil , karizmalık değil özellik dersen al kaçmaz bu özelliğe bu tel =) fiyatta uygun

Ben olsam n79 veya n82,ikisinden birini ama mutlaka siyah olarak alırdım.

can45

Üye
    Konu Sahibi
Evet beyazı çok itici N79 alalım o zaman.Özellik ve estetiğin buluştuğu telefonlar en iyisi sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...