Amaru Shady Üye buketcik' Alıntı: okadar isterdimki geçmişe dönmeyi.ahhh .mesela 11 yaşında yeniden olmayı ve anneme doya doya sarılmak koklamak hiç büyümemek isterdim.. Genişletmek için tıkla ... anladığım kadarıyla annen vefat etmiş. Geçmiş olsun. Eğer vefat etmediyse allah uzun ömürler versin.
buketcik' Alıntı: okadar isterdimki geçmişe dönmeyi.ahhh .mesela 11 yaşında yeniden olmayı ve anneme doya doya sarılmak koklamak hiç büyümemek isterdim.. Genişletmek için tıkla ... anladığım kadarıyla annen vefat etmiş. Geçmiş olsun. Eğer vefat etmediyse allah uzun ömürler versin.
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi buketcik' Alıntı: okadar isterdimki geçmişe dönmeyi.ahhh .mesela 11 yaşında yeniden olmayı ve anneme doya doya sarılmak koklamak hiç büyümemek isterdim.. Genişletmek için tıkla ... Canımm benımm yaaaa 'spy' Alıntı: O da doğru tabii Ama her zamanın bir kötülüğü var Alışırsın Genişletmek için tıkla ... Evett yapacakk bişey yok
buketcik' Alıntı: okadar isterdimki geçmişe dönmeyi.ahhh .mesela 11 yaşında yeniden olmayı ve anneme doya doya sarılmak koklamak hiç büyümemek isterdim.. Genişletmek için tıkla ... Canımm benımm yaaaa 'spy' Alıntı: O da doğru tabii Ama her zamanın bir kötülüğü var Alışırsın Genişletmek için tıkla ... Evett yapacakk bişey yok
Tuba.Erva Üye 2007ye dönmek isterdım ılk basladıgm yere ilk işime ilk tecrubelerıme ve maxıye üye oldgm gecen seneye dönmek ısterdım temmuz 2010a dönmek ısterdım
2007ye dönmek isterdım ılk basladıgm yere ilk işime ilk tecrubelerıme ve maxıye üye oldgm gecen seneye dönmek ısterdım temmuz 2010a dönmek ısterdım
minoo Üye 1970 kuşağında İstanbul'da üniversite öğrencisi olmak isterdim. Deniz'imi görmek, onunla aynı kavgada bulunmak isterdim
1970 kuşağında İstanbul'da üniversite öğrencisi olmak isterdim. Deniz'imi görmek, onunla aynı kavgada bulunmak isterdim
Reşwan Emekli Yönetici Keşkelerle yaşamadığım için geçmişe yönelik hayallerim yok. Güzel ve hayırlı bir gelecek, mutlu bir hayat yaşamayı niyaz ederim.
Keşkelerle yaşamadığım için geçmişe yönelik hayallerim yok. Güzel ve hayırlı bir gelecek, mutlu bir hayat yaşamayı niyaz ederim.
buketcik Üye Pondusss' Alıntı: anladığım kadarıyla annen vefat etmiş. Geçmiş olsun. Eğer vefat etmediyse allah uzun ömürler versin. Genişletmek için tıkla ...
Pondusss' Alıntı: anladığım kadarıyla annen vefat etmiş. Geçmiş olsun. Eğer vefat etmediyse allah uzun ömürler versin. Genişletmek için tıkla ...
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Oy nadıdem benım. Ben bugun sınemaya gıtdım kutsal savascıydı fılmın adı o an o fılmde olmak ıstedım mukemmeldı
Oy nadıdem benım. Ben bugun sınemaya gıtdım kutsal savascıydı fılmın adı o an o fılmde olmak ıstedım mukemmeldı
mangdaşire Üye peygamber efendimizi görmek isterdim.ya da osmanlı da olmak isterdim.hatta karakteri de seçebiliyorsak şehzade olmayı isterdim
peygamber efendimizi görmek isterdim.ya da osmanlı da olmak isterdim.hatta karakteri de seçebiliyorsak şehzade olmayı isterdim
Silinen Üye 781071 Kapalı Hesap Blackhawk1111' Alıntı: Aynen kardeşim, Efendimiz(s.a.v.)'in yanında bulunmak, o güzel sahabeler ile tanışmak sohbet etmek ne kadar kutlu birşey olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... aynı fikirdeyim başka saadet olmaz
Blackhawk1111' Alıntı: Aynen kardeşim, Efendimiz(s.a.v.)'in yanında bulunmak, o güzel sahabeler ile tanışmak sohbet etmek ne kadar kutlu birşey olsa gerek. Genişletmek için tıkla ... aynı fikirdeyim başka saadet olmaz
By_AkA Üye Ben kesinlikle maya döneminde bi maya tapınağına gitmek isterdim acaba gerçekten anlatıldıkları gibiler mi?
Ben kesinlikle maya döneminde bi maya tapınağına gitmek isterdim acaba gerçekten anlatıldıkları gibiler mi?