Hangi Zaman Tüneline Gitmek İsterdiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Zaman Tüneline Gitmek İsterdiniz ?

Sorumuz; Eğer Bir Zaman Tüneli Olsaydı Geçmişten Yada Gelecekten Hangi Zamana Gitmeyi, Kimi, Hangi Olayı Görmeyi İsterdiniz ?

Bu Sizin Yaşadığınız-Yaşamadığınız (Kendi Unutamadığınız Keşke O Anı Tekrar Yaşasam Dediğiniz Veya Tarihte Görmek İstediğiniz Bir Olay Vs...); Tanıdığınız Yada Tanımadığınız Görmeyi İstediğiniz Kişi Olabilir..

Immm Ben Hangi Zaman Tünelinde Olmak İsterdim?! Daha Doğrusu Öyle Bir İmkanim Olsaydı...

^^ Efendimiz (S.A.V.) in Mübarek Cemalini Görmek Ve Sohbetlerini Dinlemek İsterdim.
Birde Osmanlı Dönemlerde Olmak İsterdim Zor Bir Dönem Amaa Hep Merak Ettiğim Dönemdir :)

Hee Birde ..

Filmlerin Çok Etkisinde Kalmışım :D O Yüzden Farklı Cevabım Olucak.

Öncelikle 1912 Yılında, Atlas Okyanusunda, Titanic Gemisinde Olmak İsterdim. Çoook Önceden Buz Dağını Görevlilere Haber Verip Titanic'in Batmasını Engellerdim. :ehe (Evet İçimde Bir Kahraman Yatıyoooor :D ) ^^

Sevgilerle Melek :lol

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, buketcik, arslansem ve 1 kişi daha

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aynen kardeşim, Efendimiz(s.a.v.)'in yanında bulunmak, o güzel sahabeler ile tanışmak sohbet etmek ne kadar kutlu birşey olsa gerek.

• Beğen
Tepkiler: jejep, Silinen Üye 781071, Reşwan ve 1 kişi daha
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tabii ki 560-660 arası. o olmazsa istanbul'un fethi. :)

• Beğen
Tepkiler: Sidretül Münteha
arslansem

arslansem

Üye
Küçükken hep merak ederdim.Acaba geçmiş ve gelecek yok mu.Bütün dünya zamanı sadece bulunduğumuz zaman mı diye düşünürdüm.Biz öldükten sonra bitecek mi ne olacak diye düşürdüm.Çocuk aklı :)
Ne olursa olsun şimdiki zamanı yaşamak isterim ne geçmiş ne gelecek..

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Nedense bu tür sorulara hep aynı cevaplar veriyorsun Semihcim.
Imm nasıl desem tamam geçmişe dönsen belki döndüğün zaman düzelttin zannettiğin şey nice şeyleri bozar belki. Amaa buu düşünce ilee konuyu açmadım :D sadece hangi zamanda olmak istersınız demek istedim bi nevi sanırım :hmmm

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O'nunla geçen günlerimden yalnızca bir tanesini yaşamak isterdim.Ve gün dolduğu vakit ona şunu söylemek isterdim: Hiç bakma bana öyle içli içli sevgilim, biz de ayrılacağız.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve minoo

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Nicee dahaa güzell dönemler var Aşk-meşk boş :s

Kingmortall

Kingmortall

Üye
mustafa kemal atatürkle 1 kerecik olsa da görüşmek isterdim 1 kere görmek isterdim atamızı :turkiye:

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Sidretül Münteha

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:lol

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Herkes geçmişe yönelik isteklerde bulunuyor. Zaman tünelinde gelecek var ise ben gelecekte yaşamak isterdim :)

• Beğen
Tepkiler: ebuş... ve Sidretül Münteha
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bülent ersoy nasıl erkekti onu merak ediyorum erkekken onu görmek isterdim :d:

Kingmortall

Kingmortall

Üye

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Belli derken :hmmm

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Neden ? :D Gayet eğlenceli bence :D Geçmişe gitmek istemem çünkü biz de birgün tarihe karışaccağız belki yaptığımız işlerle tarihte yer alacağız :) Madem tarihe birgün karışacağım neden erkenden karışmayı kabul edeyim ? :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Adilx05

Adilx05

Üye
Peygamber Efendimiz (S.A.V.) 'i Görmek İsterdim Bende :oku:

• Beğen
Tepkiler: Sidretül Münteha

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Neden ? Gayet eğlenceli bence Geçmişe gitmek istemem çünkü biz de birgün tarihe karışaccağız belki yaptığımız işlerle tarihte yer alacağız Madem tarihe birgün karışacağım neden erkenden karışmayı kabul edeyim ?

Yaaa evett amaa zaman ilerledikcee gelecek dahadaa kötüyee gidiyor sankı :s

kadına dönecegi yani tavırları falan konuşması
Heyy ellaaamm :d:

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) 'i Görmek İsterdim Bende :oku:

Sevındımmmm :)

buketcik

buketcik

Üye
okadar isterdimki geçmişe dönmeyi.ahhh .mesela 11 yaşında yeniden olmayı ve anneme doya doya sarılmak koklamak hiç büyümemek isterdim..

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt