Sidretül Münteha
Üye
Hangi Zaman Tüneline Gitmek İsterdiniz ?
Sorumuz; Eğer Bir Zaman Tüneli Olsaydı Geçmişten Yada Gelecekten Hangi Zamana Gitmeyi, Kimi, Hangi Olayı Görmeyi İsterdiniz ?
Bu Sizin Yaşadığınız-Yaşamadığınız (Kendi Unutamadığınız Keşke O Anı Tekrar Yaşasam Dediğiniz Veya Tarihte Görmek İstediğiniz Bir Olay Vs...); Tanıdığınız Yada Tanımadığınız Görmeyi İstediğiniz Kişi Olabilir..
Immm Ben Hangi Zaman Tünelinde Olmak İsterdim?! Daha Doğrusu Öyle Bir İmkanim Olsaydı...
^^ Efendimiz (S.A.V.) in Mübarek Cemalini Görmek Ve Sohbetlerini Dinlemek İsterdim.
Birde Osmanlı Dönemlerde Olmak İsterdim Zor Bir Dönem Amaa Hep Merak Ettiğim Dönemdir
Hee Birde ..
Filmlerin Çok Etkisinde Kalmışım
O Yüzden Farklı Cevabım Olucak.
Öncelikle 1912 Yılında, Atlas Okyanusunda, Titanic Gemisinde Olmak İsterdim. Çoook Önceden Buz Dağını Görevlilere Haber Verip Titanic'in Batmasını Engellerdim.
(Evet İçimde Bir Kahraman Yatıyoooor
) ^^
Sorumuz; Eğer Bir Zaman Tüneli Olsaydı Geçmişten Yada Gelecekten Hangi Zamana Gitmeyi, Kimi, Hangi Olayı Görmeyi İsterdiniz ?
Bu Sizin Yaşadığınız-Yaşamadığınız (Kendi Unutamadığınız Keşke O Anı Tekrar Yaşasam Dediğiniz Veya Tarihte Görmek İstediğiniz Bir Olay Vs...); Tanıdığınız Yada Tanımadığınız Görmeyi İstediğiniz Kişi Olabilir..
Immm Ben Hangi Zaman Tünelinde Olmak İsterdim?! Daha Doğrusu Öyle Bir İmkanim Olsaydı...
^^ Efendimiz (S.A.V.) in Mübarek Cemalini Görmek Ve Sohbetlerini Dinlemek İsterdim.
Birde Osmanlı Dönemlerde Olmak İsterdim Zor Bir Dönem Amaa Hep Merak Ettiğim Dönemdir
Hee Birde ..
Filmlerin Çok Etkisinde Kalmışım
O Yüzden Farklı Cevabım Olucak.Öncelikle 1912 Yılında, Atlas Okyanusunda, Titanic Gemisinde Olmak İsterdim. Çoook Önceden Buz Dağını Görevlilere Haber Verip Titanic'in Batmasını Engellerdim.
(Evet İçimde Bir Kahraman Yatıyoooor
) ^^Sevgilerle Melek