Hangi Telefonu Niçin Almak İstiyorsunuz?

lg optimus black. nedenine gelince tasarımı harika, kalınlık ve ağırlık yok edilmiş durumda. nova display ekran teknolojisi çok ilgimi çekti, güneşte ekran parlaklık oranının otomatik olarak ayarlanması ekranı görmeyi kolaylaştırması çok işime yarar. şarj olayında rakiplerinden daha iyi görünüyor. 2mp ön kamerası mevcut. oyun ve uygulamalar için google market uygulamasının olması çok iyi bir olay. en önemlisi bütün bu özelliklerine rağmen fiyatı oldukça uygun. bence piyasadaki en iyi smartphone adayı.
 
lg optimus black gerçi aldım ama tavsiye amaçlı yazıyorum gerçektek güzel telefon
 
ne yapacaksın nokia yı , git blackberry al daha iyi qwerty klavyeli telefon istiyorsan
 

buket2

Üye
ben optimus black'ciyim... özellikle tercih etmemin sebebi 2mp ön kamera ve nova display ekran teknolojisi oldu. ayrıca tasarımı çok güzel, ağır değil ve diğer rakiplerine göre süper ince. kullanımı kolay ve hızlı...işletim sistemi 2.2 android froyo...içindeki google marketten ücretsiz uygulama indirebiliyorsun ayrıca fiyatıda 900 tl gibi makul bir düzeyde.
 

Ocean258

Üye
Lg optimus black ; uygun fiyatı,700 nit ekranı,nova display özelliği,dokunmatik reaksıyonunun mukemmel olması,android 2.2 froyo işletim sistemine sahip olması,tasarımı ve çok ince olmasından dolayı.. almak ıstıyordum ve aldım ))))
 
LG Optimus 3D istiyorum. 3D'ye takıntılı olduğum için
 

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten nokia yı bitirmişsiniz herkes samsung ve lg diyor ne diyim herkes gönlündekini alsın
 
bizde nokia cıyız 5800 kim unutur ama yeniden geliyor nokia bakalım ne olacak
 

xserhatx

Üye
lg optimus me p350 almak istiyorum fiyatı keseme uygun androidli arkadaşımın yorumları da iyi yönde
 

log1n

Üye
iphone 4 almak isterim çünkü herşeyimi karşılıyor...

veya çıkınca iphone 5 de olabilir
 

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uzun süreli araştırmalarımdan sonra bende kararımı değiştirdim Samsung Gio almaya karar verdim eğer beklediğim performansı menüyü bulamazsam android i beğenmezsem 2. telefon olarak tekrar c6-01 alırım ama symbian a para yatırmak istemiyorum bakalım Samsung dan beklenen performansı alabilecekmiyiz.