Hangi Telefonu Almalıyım..??

Sponsorlu Bağlantılar

cmlky

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Almalıyım..??
Arkadaşlar Merhabalar.. Kendime 500-700 Tl arasında Telefon Alacağım Ayrıca yine Bu aralıkta bir tanede Nişanlıma Alacağım.Önerileriniz Neler?Aklımdakiler
1-)Nokia 5800 XM Fiyatı = 510 TL
2-)Samsung Bt-5310 Coryb Pro (SlideWays) Fiyatı = 599 TL

Bu Fiyatlara BU telefonlar NAsıl?Kullananlar Bilgisi Olanlar Yazarlarsa Çok SEvinirim.Ayrıca Yukarıda belirtmiş olduğum Fiyat Aralığında Bana Bunların Dışında Önerisi Olanlar Varsa Dinlemeye Ve Takip Etmeye Hazırım. Yardımlarınızı Bekliyorum ..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
5800 bu fiyata belki hayatın boyunca böyle telefon bulamazsın

mustafa

mustafa

Üye
allah aşkına o kadar para verip corby mi alınır. arkadaşlarıma almayın dememe rağmen aldılar ve pişman oldular sattılar 5800 aldılar :D bildiğim kadarıyla corby yavaş bir telefon. speed i falan çıkmış heralde o kadarını da bilmem araştırmıyorum samsungu pek. ama paran varsa samsung i8910 al. ama o kadar paran varsa da iphone alman daha mantıklı :D sen bilirsin :D

cmlky

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa beni yanlış anladın herhalde.senin i8910 fiyat olarak 1410 TL falan civarında oysaki benim ayırdığım bütçe 1 telefon için maximum 600 TL dir.Ama Yinede Teşekkür ediyorum Önerine.Bu arada Samsung'un tek eksiği yavaş olmasımı?Artıları Neler?

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Tercihini Nokia dan yana kullansan iyi etmiş olursun:oke:

cmlky

Üye
    Konu Sahibi
5800 bu fiyata belki hayatın boyunca böyle telefon bulamazsın

Versiyon hataları ve telefon hacklenmesi yada ekran kalibrasyon ayarları hakkında yapılan olumsuz eleştirilere rağmen bende seninle aynı fikirdeyim ayrıca sanıyorum telefonu aldığımda bana yardımcı olabilecek arkadaşlarım vardır burada eminim.

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Nokiadan başka telefon alma derim hele hele samsung asla alma bence

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Versiyon hataları ve telefon hacklenmesi yada ekran kalibrasyon ayarları hakkında yapılan olumsuz eleştirilere rağmen bende seninle aynı fikirdeyim ayrıca sanıyorum telefonu aldığımda bana yardımcı olabilecek arkadaşlarım vardır burada eminim.

Olmaz olurmu ...:)

futbol123

futbol123

Üye
5800 al tabiki

cmlky

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Bayanlar..Herkese Çok Teşekkürler Kendime 5800 Alacağım Ancak nişanlıma Ne önerirsiniz?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Onada 5800 desem :ehe:ehe Sana mavi ona kırmızı olabilir... :)

cmlky

Üye
    Konu Sahibi
Ya aslında Düşündüm Evet Ama Aklıma şöyle bi Fikir Geldi Hani değşik 2 telefon olursa Değişik kullanım olarakda önü Açılmış Olur.Yani Değiştirmek isteyebiliriz Telefonları aramızda :) Yoksa mavi yakışır bana :)

falcata7169

Üye
5800 al çünkü samsungdan pişman olursun birçok kullanıcısı gibi corby kullanıcaıları pişman

cmlky

Üye
    Konu Sahibi
Bu Hafta Sonu ALıyoruz 5800 Ları :) Arkadaşlar Sanıyorum Aynı Fiyat Grubunda DAha iyi bi telefon bulamayacağım..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Evet bende ondan bahsediyorum bu fiyata böyle telefon imkansız şaka gibi geliyo:ehe

mustafa

mustafa

Üye
Evet bende ondan bahsediyorum bu fiyata böyle telefon imkansız şaka gibi geliyo:ehe

şaka gibi gelmesin. nokianın belkide en hatalı telefonu desem yanlış olmaz heralde. kasa açıklığı, uygulamalardan anlamsızca çıkması, şarjın az gitmesi, takılma yapması, hoparlörünün cızırdaması, arka kapağın oynaması, ekranın içine toz kaçması, gps e yavaş bağlanması, medya tuşlarının olmaması, kulaklığa yeteri kadar ses vermemesi, kalemin bir süre sonra yuvasında gevşemesi, tuşlarının çok çabuk aşınması, kalitesiz resim çekmesi uzar da uzar.... bu fiyata bu telefon çok, hatta pahalı. :ehe

cmlky

Üye
    Konu Sahibi
Ne Diyorsun Ama Sölediklerinin Çoğu Kullanım Hatasıda Olabilir.Toz Kaçması Vs.Gibi. Diğer Yandan Sende Kullanıcısımısın Bu Telefonun?

mustafa

mustafa

Üye
Ne Diyorsun Ama Sölediklerinin Çoğu Kullanım Hatasıda Olabilir.Toz Kaçması Vs.Gibi. Diğer Yandan Sende Kullanıcısımısın Bu Telefonun?

evet kullanıcısıyım. telefonu çok temiz kullanırım ben. toz kaçması benim hatam değil ayrıca diğer saydıklarımda. sim kartı taktığım yerden toz kapıyor telefon. dediğim gibi hiç biri kullanım hatası değil

zrbysfr

Üye
Bence Samsung ben baktıgımda 5800 a çok güzel fakat samsung kadar özellikli degil ayrıca klavye bakımından samsung daha iyi dokunmatik kullanmak istemiyorsan klavyeyi kullanabilirsin kamera ve goruntu özellikleride cok iyi ayrıca şundan emin ol felaket bi şarjı var :D:D bitmioo

photosemih

Üye
vallaha bende alacam 5800 birsürü yazı okudum ama sadece kalemi yeter