Amaru Shady
Üye
sırf androidlı oldugu ıcın samsung galaxy s2 bence..
konunun diğer sayfalarına bakar mısın??
Ona göre yorum yap.
zZz... Cihazı aldı ama sorunlu çıktı. Ve acilen telefon alması gerekiyor.

sırf androidlı oldugu ıcın samsung galaxy s2 bence..

Ben tekrardan Galaxy S2 almanızı tavsiye ederim.

bence 1 ay daha bekle eylül de nokia n9 ve iPhone 5 çıkçak bu iki tel süper olcak,zaten n9 un özellikleri belli..bence bu iki seçenekten Nokia N9..

sonra opel ınsıgnıa(samsung) 70-80bin tl civarı. donanım olarak bmwye eş değer gerçekden +ları bile var ancak anketlerde 100 kişiden 65-70 i bmw der belki daha fazlası. böyle bi mantıkla düşünürsek her zaman tercih nokıa olacakdır. Evet Kardeşlerim Bugün Kendime iPhone 4 32GB Aldım Adama Sordum iPhone 5 (4s) Ne Zaman Çıkar Diye Adam Ekim Ayında Türkiye ' de Oluyor Dedi iPhone 4s Çıktığında iPhone 4 ' ü Kaça Alırsın Dedim Sen Temiz Kullan iPhone 4s için üzerine 200 TL alırım Dedi Onuda 32GB Vericek ve 1 Yıl Sigorta + Kılıf + Ekran Koruyucu Vericek Hayırlısı Olsun Ama Harbiden iPhone ' dan Şaşmicaksın swatking 4. Sayfada Doğru Söylemiş En Çok Radyasyon Saçan 2. Telefon
Android Tabanlı Telefonlarmış Dikkatinize. Telefoncular Söylüyor Bunu 1. side Çin Malı Telefonlarmış. Elektronik Biraz Şans İşi
iPhone 4 32 GB + Deri Kılıf + Ekran Koruyucu + VIP Deri Kılıf + 6 Ay Sigorta : 1.749 TL

Darısı Başına Kardeşim.hayırlı olsun. Iyi tercih yapmışsın![]()
Darısı Başına Kardeşim.
Ama Şunu Söylemeliyimki ; 1 - Çin Malı 2 - Android Tabanlı Telefondan Uzak Dur. En Çok Radyasyon Saçan ve Stabil Sorunlar Çıkaran Telefonlarmış

radyasyon telefondan telefona değişir. Sorun da öyle. Sorunlu çıkarsa değiştiririz olur biter.![]()
![]()
ben herzaman telefondakı radyasyondan kımsenın olmıyecegını idda edıyorum.şuanda pc basındayken tv izlerken yolda yururken(wifi radyo dalgaları bazistasyonları) herzaman zararlı seylere maruz kalıyorken nedense hep telefon onplana cıkıyor.yatarken aynı odada uyuma uzun konusmalarda kulaklıkla konustuktan sonra kımsenın bundan zarar gorecegıne ınanmıyorum,ınananlarada saygı duyuyorum

bu aralar telefon elinden düşmüyor ve şarzda bile elimde. Ve aynı zamanda tv seyrediyorum. Ve hâlâ sağlamım. Bence bu sar'ı abartıyorlar.![]()

Arkadaşlar Radyasyonu Hafife Almayın İlerde Öyle Bir Sorun Çıkarıyorki Farkına Bile Varmadan Seni Alıp Götürüyor Tabi Ben Nedesem Boş Çünkü Bende Sizin Gibiyim Ama En Kısa
Zamanda Elektronik Eşyalara Yoğunluğumu Hafifleticem. Telefon Uzmanları İngiltere ve Almanyada Yaptığı Araştırma Analizinde
1. Çin Marka Telefonlar
2. Android Tabanlı Telefonlar
3. Symbian Tabanlı Telefonlar
4. Harici Anten Aparatlı Telefonlar (eski modeller 5110 gibi)
5. Windows Mobile Tabanlı Telefonlar
6. iOS Tabanlı Telefon
7. Klasik Monoblok , Sürgülü , Kapaklı Telefonlar
En Çok Radyasyon Saçandan En Az Saçan Telefonları Yazdım Bu Telefoncuda Tabloda Bir Belgede Yazıyor Kesinlikle Benim Fikrime Göre Değil. Resmi Kanıtlanmış Belge.
iOS neden Son Sıralarda Gibi Sesler Geldi Açıklaması ;
Uygulamaları Yüksek Tutup Bluetooth , Radyo Gibi Çok Önemsenmeyecek Şeyleri Kısıtlayarak Radyasyon Kalkanı Oluşturmuştur.
Hepinize İyi Günler Dilerim