Hangi telefonu almalıyım sizce hangisi iyi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefonu almalıyım sizce hangisi iyi ?

• Samsung Galaxy S II

Kullanılan: 16 44.4%
  • iPhone 4 (16 GB)

Kullanılan: 13 36.1%
  • Nokia N8

Kullanılan: 7 19.4%

• Kullanılan toplam oy
    36

61semih

61semih

Üye
galaxy s2 nin müthiş bir donanımı var laptop a kafa tutar valla :ehe

gs2 de ınternet performansı bırcok dızustubılgısayarı gerıde bırakır

----------Eklendi @ 21:04:07 ---------- Yazıldı @ 20:59:08 ----------

htc evo 3d al kardeşim bu saydığın telefonların hepsine 100000 basar.. üstelik 3 boyutlu görüntü ve kamera da var..

----------Eklendi @ 16:13:08 ---------- Yazıldı @ 16:07:41 ----------

bak kendileri de demişler htc evo diye harika bi telefon htc evo istersen netten araştır biraz
htc evo 3d ıle gs2 ozellıklerı aynı evo nun +olarak ıstenıldıgınde 3d cekım yapabılıyor ve gozluksuz ızlenıyor.ornegın 3d cekım yaptın bunu 3d lı bır tv ye baglayıp ızlersen gozukle ama telefon ekranından ızlersen gozluksuz 3d
bence
1.htc evo3d
2.gs2
3.ip4

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
Evet Arkadaşlar Sıfır 2 Yıl Telpa Garantili Samsung Galaxy S II ' mi Bu Akşam Aldım Almadan Önce Telefonun 2. Eli Vardı Nerdeyse 45dk. Denedim Sorun Yok Çok Sevdim. Sonunda Kendime Aldım Şuan

1080p Video Clip ve HD Oyun Yüklüyorum Gerçekten Harika Isınma Sorunu Falan Yok Zaten Telefoncu Hazirandan Beri Firmamızda En Çok Satılan Telefon Dedi iPhone 4 ' ü Satış Olarak Geçmiş. Kesinlikle Sağlam Bir Telefoncu.

Zaten Arkadaşım Önerdi.

Adam Yanında Mat Ekran Koruyucu + 32GB SD Hafıza Kartı + Orjinal Samsung Galaxy S II VIP Deri Kılıf Ve 1 Yıl Sigorta (Kasko) Yaptı Hepsine 1.500 TL Verdim Adam Sen Çok İyi Seçim Yaptın Dedi.
300 TL Civarında Nakitim Kaldı Bununlada Tek Kişilik

1-2 Gün Avşada Tatil Yapmayı Düşünüyorum Hayırlısı Olsun

İnşallah Sizde Umduğunuz Telefonu Alırsınız Herkeze Teşekkürlerimi Sunuyorum Çok Mutluyum

• Beğen
Tepkiler: nonamex

nonamex

Üye
Güzel tercih, hayırlı olsun :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Evet Arkadaşlar Sıfır 2 Yıl Telpa Garantili Samsung Galaxy S II ' mi Bu Akşam Aldım Almadan Önce Telefonun 2. Eli Vardı Nerdeyse 45dk. Denedim Sorun Yok Çok Sevdim. Sonunda Kendime Aldım Şuan

1080p Video Clip ve HD Oyun Yüklüyorum Gerçekten Harika Isınma Sorunu Falan Yok Zaten Telefoncu Hazirandan Beri Firmamızda En Çok Satılan Telefon Dedi iPhone 4 ' ü Satış Olarak Geçmiş. Kesinlikle Sağlam Bir Telefoncu.

Zaten Arkadaşım Önerdi.

Adam Yanında Mat Ekran Koruyucu + 32GB SD Hafıza Kartı + Orjinal Samsung Galaxy S II VIP Deri Kılıf Ve 1 Yıl Sigorta (Kasko) Yaptı Hepsine 1.500 TL Verdim Adam Sen Çok İyi Seçim Yaptın Dedi.

İnşallah Sizde Umduğunuz Telefonu Alırsınız Herkeze Teşekkürlerimi Sunuyorum Çok Mutluyum

çok iyi tercih. Çok da ucuza almışsın :oke:

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
şuan telefondan yazıyorum bilgisayarımdan daha hızlı açıldı site :)

franzliszt

franzliszt

Üye

Zaten Arkadaşım Önerdi.

uzun süredir girmiyordum yeni gördüm bencede güzel tercih yapmışsın çok güzel cihaz yavaş yavaş göreceksin zaten üstünlüklerini , bende california ya gidiyordum okumaya san jose konservatuvarını kazandım yüksek lisans için gidecektim toefla a takıldım 93 istediler neyse şimdi moskovaya gidiyorum :) en güzel özelliği wireless direct den hızlı veri gönderi kesinlikle dene :)

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
harbiden eline aldınmı hissediyosun kaliteyi benim bi sorum olucaktı şimdi bu telefonu nasıl nerden hangi programla güncelleyebilirim birde oyunu nereden indirebilirim oyun uzantısının ismini bilen varmı örn : (.mp3) , (.ipa) gibi modern combat 2 oyununu bitirmiş bulunuyorum dostlar :)

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokia N8 Fiyat : (1.119 TL): 999 Tl

Bana Göre S2

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
harbiden eline aldınmı hissediyosun kaliteyi benim bi sorum olucaktı şimdi bu telefonu nasıl nerden hangi programla güncelleyebilirim birde oyunu nereden indirebilirim oyun uzantısının ismini bilen varmı örn : (.mp3) , (.ipa) gibi modern combat 2 oyununu bitirmiş bulunuyorum dostlar :)

buraya bakabilirsin:oke:

www.maxicep.com/android-oyun/galaxy-s2-icin-16-tane-hd-gameloft-oyunu-514225.html

oyunlar için 'apk' uzantılı dosyayı telefona At Wi-fi'den indir. :oke:

----------Eklendi @ 19:32:29 ---------- Yazıldı @ 19:30:33 ----------

güncellemek için telefonun kutusundan çıkan kies cd'sini kullanabilirsin.
Bir de room atarak yapabilirsin.(böyle yaparsan telefon garanti dışı kalır)
:oke:tekrar hayırlı olsun.

Kefelon

Üye
ben geç kaldım galiba nse hayırlı olsun süper tercih s2 :oke:

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Malesef Telefon Stabil Hatalı Çıktı Batarya Ve Ekran Parlaklık Sorunu Varmış :S Telefoncu Aradı Söyledi Gittim Telefoncuya İade Ettim Yine Telefonsuzum Off

Allah ' tan 14 Gün İade Süresi Vardı Yoksa Garantiye Gidip Onarılıp Geri Gönderilicekti Süreside min. 1 Hafta max.2 Ay Sürüyomuş 1.700 TL Cepte Tekrardan

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar Malesef Telefon Stabil Hatalı Çıktı Batarya Ve Ekran Parlaklık Sorunu Varmış :S Telefoncu Aradı Söyledi Gittim Telefoncuya İade Ettim Yine Telefonsuzum Off

Allah ' tan 14 Gün İade Süresi Vardı Yoksa Garantiye Gidip Onarılıp Geri Gönderilicekti Süreside min. 1 Hafta max.2 Ay Sürüyomuş 1.700 TL Cepte Tekrardan

geçmiş olsun :(

sbf1456

Üye
aha 1 ay önce bendede aynısı oldu ama bende sadece ekran hatasıydı kardeş şans eseri gördüm konuyu gireyim dedim benim telde iade falan yoktu telefonu 2 gün kullandım ekran parlaklığı düşüktü 2. gün ekranta ölü pixel çıktı sonra ekran gidip gelmeye başladı garantiye verdim 10 gün sonra yenisini verdiler bu seferde 3.5mm kulaklık girişi arızalı çıktı artık tövbe daha samsung ' a ve sony ericsona elimi deydirmem zar zor garanti tekrar yenisini verdi faturayıda yeniledi ama ben faturaya ismimi yazdırmadan önce sattım tabi o zaman daha fazla fiyatı vardı şuan iPhone 4 32 GB kullanıyorum sağlam telefon keşke başta düşünerek :hmmm onu alsaydın samsungda harbi hata çok adam gibi güncelleyemiyosun bile iOS 5 çıkıcak son baharda süper olucak youtube dan izleyin

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
tüm telefonlar arasında en çok radyasyon saçan telefonlar 1.öncelik çin malı telefonlar 2. öncelik andorid tabanlı telefonlardır bunu dikkate alın sağlığınızda önemli

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Hangi Telefonu Alayım Bir Yardım Edin Lütfen En Son Pazar Günü

Ocean258

Ocean258

Üye
sırf androidlı oldugu ıcın samsung galaxy s2 bence..

Üst Alt