Elektr0
Üye
s2 oyunlarda ne konuda canını sıkacak??
Hani S2 çok ısınıyor ya eldiven felan takarak kullanmak gerekiyor

s2 oyunlarda ne konuda canını sıkacak??

Hani S2 çok ısınıyor ya eldiven felan takarak kullanmak gerekiyor![]()

galaxy s2 nin müthiş bir donanımı var laptop a kafa tutar valla![]()
htc evo 3d ıle gs2 ozellıklerı aynı evo nun +olarak ıstenıldıgınde 3d cekım yapabılıyor ve gozluksuz ızlenıyor.ornegın 3d cekım yaptın bunu 3d lı bır tv ye baglayıp ızlersen gozukle ama telefon ekranından ızlersen gozluksuz 3dhtc evo 3d al kardeşim bu saydığın telefonların hepsine 100000 basar.. üstelik 3 boyutlu görüntü ve kamera da var..
----------Eklendi @ 16:13:08 ---------- Yazıldı @ 16:07:41 ----------
bak kendileri de demişler htc evo diye harika bi telefon htc evo istersen netten araştır biraz
Evet Arkadaşlar Sıfır 2 Yıl Telpa Garantili Samsung Galaxy S II ' mi Bu Akşam Aldım Almadan Önce Telefonun 2. Eli Vardı Nerdeyse 45dk. Denedim Sorun Yok Çok Sevdim. Sonunda Kendime Aldım Şuan
1080p Video Clip ve HD Oyun Yüklüyorum Gerçekten Harika Isınma Sorunu Falan Yok Zaten Telefoncu Hazirandan Beri Firmamızda En Çok Satılan Telefon Dedi iPhone 4 ' ü Satış Olarak Geçmiş. Kesinlikle Sağlam Bir Telefoncu.
Zaten Arkadaşım Önerdi.
Adam Yanında Mat Ekran Koruyucu + 32GB SD Hafıza Kartı + Orjinal Samsung Galaxy S II VIP Deri Kılıf Ve 1 Yıl Sigorta (Kasko) Yaptı Hepsine 1.500 TL Verdim Adam Sen Çok İyi Seçim Yaptın Dedi.
300 TL Civarında Nakitim Kaldı Bununlada Tek Kişilik
1-2 Gün Avşada Tatil Yapmayı Düşünüyorum Hayırlısı Olsun
İnşallah Sizde Umduğunuz Telefonu Alırsınız Herkeze Teşekkürlerimi Sunuyorum Çok Mutluyum

Evet Arkadaşlar Sıfır 2 Yıl Telpa Garantili Samsung Galaxy S II ' mi Bu Akşam Aldım Almadan Önce Telefonun 2. Eli Vardı Nerdeyse 45dk. Denedim Sorun Yok Çok Sevdim. Sonunda Kendime Aldım Şuan
1080p Video Clip ve HD Oyun Yüklüyorum Gerçekten Harika Isınma Sorunu Falan Yok Zaten Telefoncu Hazirandan Beri Firmamızda En Çok Satılan Telefon Dedi iPhone 4 ' ü Satış Olarak Geçmiş. Kesinlikle Sağlam Bir Telefoncu.
Zaten Arkadaşım Önerdi.
Adam Yanında Mat Ekran Koruyucu + 32GB SD Hafıza Kartı + Orjinal Samsung Galaxy S II VIP Deri Kılıf Ve 1 Yıl Sigorta (Kasko) Yaptı Hepsine 1.500 TL Verdim Adam Sen Çok İyi Seçim Yaptın Dedi.
300 TL Civarında Nakitim Kaldı Bununlada Tek Kişilik
1-2 Gün Avşada Tatil Yapmayı Düşünüyorum Hayırlısı Olsun
İnşallah Sizde Umduğunuz Telefonu Alırsınız Herkeze Teşekkürlerimi Sunuyorum Çok Mutluyum
en güzel özelliği wireless direct den hızlı veri gönderi kesinlikle dene 
harbiden eline aldınmı hissediyosun kaliteyi benim bi sorum olucaktı şimdi bu telefonu nasıl nerden hangi programla güncelleyebilirim birde oyunu nereden indirebilirim oyun uzantısının ismini bilen varmı örn : (.mp3) , (.ipa) gibi modern combat 2 oyununu bitirmiş bulunuyorum dostlar![]()

tekrar hayırlı olsun.Arkadaşlar Malesef Telefon Stabil Hatalı Çıktı Batarya Ve Ekran Parlaklık Sorunu Varmış :S Telefoncu Aradı Söyledi Gittim Telefoncuya İade Ettim Yine Telefonsuzum Off
Allah ' tan 14 Gün İade Süresi Vardı Yoksa Garantiye Gidip Onarılıp Geri Gönderilicekti Süreside min. 1 Hafta max.2 Ay Sürüyomuş 1.700 TL Cepte Tekrardan

geçmiş olsun![]()
onu alsaydın samsungda harbi hata çok adam gibi güncelleyemiyosun bile iOS 5 çıkıcak son baharda süper olucak youtube dan izleyinArkadaşlar Hangi Telefonu Alayım Bir Yardım Edin Lütfen En Son Pazar Günü