zZz...
Üye
Hangi telefonu almalıyım sizce hangisi iyi ?
Herkese Merhabalar Yakın Zamanda Telefonumu Değiştirmek İstiyorum Aklımda Olan Telefonlar:
- Samsung Galaxy S II Fiyat : (1.529 TL)
- iPhone 4 (16 GB) Fiyat : (1.649 TL)
- Nokia N8 Fiyat : (1.119 TL)
Hepsi Yurtiçi KVK , GENPA , TELPA VB. Garantilidir
Ben 2008 ' in Son Aylarında iPhone 3G (16 GB) Aldım Amerika APP Store 'dan Şimdide Yeni Bir Telefon
Alayım Diyorum Siz Hangisini Önerirsiniz Bu Arada Kendi Telefonuma 550 TL Civarında Alırız Diyorlar
Yaklaşık 1.000 TL ' ye Yakın Param Var Üzerine Eklerim Sorun Değil Sizce Hangisi İyi ?
Kısa Zamanda Çok Telefon Kullandım Ve Hepsini Anladım
Nokia Seri Üretim Yapar Versiyon , Tema ve Uygulamaya Çok Detaylı Önem Vermez
iPhone Biraz Kısıtlı Bir Telefon Gibi Geldi iTunes Olsun , FM Radyo Olsun , Bluetooth Olsun Ama Resmi
Olarak 302.000 Uygulaması Var. ve Dış Olarak , Kalite Olarak İyi Ama O Fiyata Değermi Sizce ?
Samsung ' da Soruna Dair Toz Bulamadım Desem Yeridir
Üstad Sizsiniz Ben Fazla Usta Değilim Sizce Hangisini Almalıyım
Detaylara Çok Önem Veren Birisiyim Kullanan Kişiler ve Anlayanlar Yazarsa Daha İyi Olur
Kendilerine Göre Beğenenlerde Ankete Katılırsa Çok Sevinirim
Herkese Saygılarımı Sunuyorum ..
- Samsung Galaxy S II Fiyat : (1.529 TL)
- iPhone 4 (16 GB) Fiyat : (1.649 TL)
- Nokia N8 Fiyat : (1.119 TL)
Hepsi Yurtiçi KVK , GENPA , TELPA VB. Garantilidir
Ben 2008 ' in Son Aylarında iPhone 3G (16 GB) Aldım Amerika APP Store 'dan Şimdide Yeni Bir Telefon
Alayım Diyorum Siz Hangisini Önerirsiniz Bu Arada Kendi Telefonuma 550 TL Civarında Alırız Diyorlar
Yaklaşık 1.000 TL ' ye Yakın Param Var Üzerine Eklerim Sorun Değil Sizce Hangisi İyi ?
Kısa Zamanda Çok Telefon Kullandım Ve Hepsini Anladım
Nokia Seri Üretim Yapar Versiyon , Tema ve Uygulamaya Çok Detaylı Önem Vermez
iPhone Biraz Kısıtlı Bir Telefon Gibi Geldi iTunes Olsun , FM Radyo Olsun , Bluetooth Olsun Ama Resmi
Olarak 302.000 Uygulaması Var. ve Dış Olarak , Kalite Olarak İyi Ama O Fiyata Değermi Sizce ?
Samsung ' da Soruna Dair Toz Bulamadım Desem Yeridir
Üstad Sizsiniz Ben Fazla Usta Değilim Sizce Hangisini Almalıyım
Detaylara Çok Önem Veren Birisiyim Kullanan Kişiler ve Anlayanlar Yazarsa Daha İyi Olur
Kendilerine Göre Beğenenlerde Ankete Katılırsa Çok Sevinirim
Herkese Saygılarımı Sunuyorum ..

))