Hangi telefonu almalıyım sizce hangisi iyi ?

Sponsorlu Bağlantılar

• Samsung Galaxy S II

Kullanılan: 16 44.4%
  • iPhone 4 (16 GB)

Kullanılan: 13 36.1%
  • Nokia N8

Kullanılan: 7 19.4%

• Kullanılan toplam oy
    36

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
Herkese Merhabalar Yakın Zamanda Telefonumu Değiştirmek İstiyorum Aklımda Olan Telefonlar:

- Samsung Galaxy S II Fiyat : (1.529 TL)

- iPhone 4 (16 GB) Fiyat : (1.649 TL)

- Nokia N8 Fiyat : (1.119 TL)

Hepsi Yurtiçi KVK , GENPA , TELPA VB. Garantilidir

Ben 2008 ' in Son Aylarında iPhone 3G (16 GB) Aldım Amerika APP Store 'dan Şimdide Yeni Bir Telefon

Alayım Diyorum Siz Hangisini Önerirsiniz Bu Arada Kendi Telefonuma 550 TL Civarında Alırız Diyorlar

Yaklaşık 1.000 TL ' ye Yakın Param Var Üzerine Eklerim Sorun Değil Sizce Hangisi İyi ?

Kısa Zamanda Çok Telefon Kullandım Ve Hepsini Anladım

Nokia Seri Üretim Yapar Versiyon , Tema ve Uygulamaya Çok Detaylı Önem Vermez

iPhone Biraz Kısıtlı Bir Telefon Gibi Geldi iTunes Olsun , FM Radyo Olsun , Bluetooth Olsun Ama Resmi

Olarak 302.000 Uygulaması Var. ve Dış Olarak , Kalite Olarak İyi Ama O Fiyata Değermi Sizce ?

Samsung ' da Soruna Dair Toz Bulamadım Desem Yeridir

Üstad Sizsiniz Ben Fazla Usta Değilim Sizce Hangisini Almalıyım

Detaylara Çok Önem Veren Birisiyim Kullanan Kişiler ve Anlayanlar Yazarsa Daha İyi Olur

Kendilerine Göre Beğenenlerde Ankete Katılırsa Çok Sevinirim

Herkese Saygılarımı Sunuyorum ..

Uruloki

Uruloki

Üye
valla o kadar paran varsa SGS2 al derim android kullanmış olursun bugün gayet iyi bir işletim sistemi yani ios a yakın diyebiliriz tabii ios un kısıtlamalarından sıkıldıysan sıkılmadıysan iphone 4 al

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bence S2 Al

enverpa_a

enverpa_a

Üye
kesinlikle HTC DESIRE HD gerisine beś basar

nonamex

Üye
GS2 tabiki

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy s2 tabiki kardeşim o kadar paran varsa kaçırma al derim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
iPhone 4 mezara kadar :ehe

'Patron

'Patron

Üye
iphone yada gs2 ama. s2 çok şık telefon be bence onu al

umut681

umut681

Üye
galaxy s2 nin müthiş bir donanımı var laptop a kafa tutar valla :ehe

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin Zihniyetinde Sevdiği Telefonlar Var Onları Söylemiş Arkadaşlar İşim Nedeniyle Zaten 6 Ayda 1 Amerika California 'ya Gidiyorum Metroda Herkezin Elinde Bir Apple Ürünü Var Anlamadım Gitti

Herif Normal Kitap Yerine iPad ' de iBooks ' la Kitap

Okuyor Teknoloji İşte :ehe Orda App Storde ' da Kontratsız iPhone 4 (16 GB) 450 $ Türkiyede İse Sanki Telefon Marstan Geliyor Çok Vergi Alıyorlar iPhone 4 'ün Türkiyeye Vergisiz Geliş Fiyatı 976 TL Gerisini

Siz Düşünün Californiayı Çok İyi Biliyorum %65 iPhone %20 HTC %10 Samsung %5 Amerikaya Özgü Telefonlar Var.

APP Store ' da Çalışan Yabancı Arkadaşım Var Bu Ülkede Nokianın En Seçkin Telefonunu Bile Kullansan Sanki Çin Malı Telefonmuş Gibi Bakıyorlar Diyor Herkez Sistemini

Apple Üzerine Oturtmuş Cafe ve Restaurant ' lar Bile :ehe iPhone Çıktığından Beri Nokia ve Diğer Telefon Firmaları Amerikada Büyük Bir Düşüş Yaşamış

Çok Konuştum Kusura Bakmayın

Herkeze Hayırlı Ramazanlar Dilerim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hem performans hem özgürlük istiyorsan galaxy s2 :oke:

iphone'un kısıtlamakarı önemli değilse (ki sanmıyorum önemsiz olsun) iphone al.

Elektr0

Elektr0

Üye
N8 yerine LG optimus black daha mantıklı olurdu ... Ve bu telefonlardan SGS 2 diyorum...

buket2

buket2

Üye
ben htc sensation ya da lg optimus 3d derim... htc2nin uygulamaları falan çok geniş birde 4.3 inç ekrana sahip... optimus 3d ise adı üzerinde :)))

caglet

caglet

Üye
s2 şıkda androidde mukemmel ama oyunlarda falan yine canını sıkarsa arada bilemem... iphone 4 almak daha mantıklı bnece tabi jailbreak yaparsan yapmam diyorsan eğer s2 ++++++++++++++

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
s2 şıkda androidde mukemmel ama oyunlarda falan yine canını sıkarsa arada bilemem... iphone 4 almak daha mantıklı bnece tabi jailbreak yaparsan yapmam diyorsan eğer s2 ++++++++++++++

s2 oyunlarda ne konuda canını sıkacak??

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Son Kararınız Nedir En Geç Haftasonuna Kadar Almam Gerekiyor Şuan İzinliyim Hangisini Alayım ? Çoğunluk S2 Diyor Ama Çok Kararsızım Bu Arada iPhone 3G (8 GB) ' ımı 1 saat Önce 570 TL '

ye Sattım

Şuan Telefonsuzum Tam 1.700 TL Civarında Nakit Param Var. Açıkçası Kolay Kazanılmıyor Para Bilirsiniz Yanlış Karar Almamam Lazım Ekim Ayında iPhone 4 ''s'' Çıkıcak Diyorlar O yüzden Beklesemmi

Diyorum Ama Telefonsuzum

Lazım Olacak İzinliyim Diye Telefonumu Kapatmıştım. 1 saat Öncede Sattım Bu Hafta Pazar Gününe Kadar Zamanım Var Ama Yakınlarım Merak Etmesin Diye Telefon Kullanmak Zorumdayım

Kullanan Kişiler Varsa Yazabilirmi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar Son Kararınız Nedir En Geç Haftasonuna Kadar Almam Gerekiyor Şuan İzinliyim Hangisini Alayım ? Çoğunluk S2 Diyor Ama Çok Kararsızım Bu Arada iPhone 3G (8 GB) ' ımı 1 saat Önce 570 TL '

ye Sattım

Şuan Telefonsuzum Tam 1.700 TL Civarında Nakit Param Var. Açıkçası Kolay Kazanılmıyor Para Bilirsiniz Yanlış Karar Almamam Lazım Ekim Ayında iPhone 4 ''s'' Çıkıcak Diyorlar O yüzden Beklesemmi

Diyorum Ama Telefonsuzum

Lazım Olacak İzinliyim Diye Telefonumu Kapatmıştım. 1 saat Öncede Sattım Bu Hafta Pazar Gününe Kadar Zamanım Var Ama Yakınlarım Merak Etmesin Diye Telefon Kullanmak Zorumdayım

Kullanan Kişiler Varsa Yazabilirmi

yakın zamanda yeni iphone çıkacak. Sırf o sebepten bile almayabilirsin.
Franzlizst'e(ismi hakan) sor onda iki telefon da var. Sana yardımcı olur. :oke:

zZz...

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 4 tane Sağlam Telefoncuyu Arayıp Sordum Genel Olarak Hangi Telefon Satılıyor Diye Bi Telefoncu Şöyle Söyledi

iPhone 4 , Blackberry bold 9780 (Genelde Beyaz Alınıyor) Bunları Gençler Modaya Uymak İçin Alıyorlar ve Sözde Havalılar ya 1 ay sonra bazıları Yere Düşürüp Kırıp Garantiye girermi diye

Soruyormuş :) Garantiye Girmeyincede Kırıldığı Telefonu Satıp Yeniden Sıfırını Alıyormuş. Bilgilerini Aktarıp Kullanıyorlarmış İçindeki Kullandığı Hafıza İse 16 GB ' tan Sadece 1 GB Geçmez Diyor

Telefoncular :) Bazılarınınki Garantiye Girdiğinde Garantinin Süresine Dayanamayıp Yenisini Alıyormuş. Yazık Millet Telefon Bulamıyor Bunlar Har Vurup Harman Savuruyor

Telefondan Anlayanlar İse Başta Samsung Galaxy S2 , HTC EVO 3D , iPhone 4 (32 GB) Alıyorlarmış

ishaknet117

ishaknet117

Üye
htc evo 3d al kardeşim bu saydığın telefonların hepsine 100000 basar.. üstelik 3 boyutlu görüntü ve kamera da var..

----------Eklendi @ 16:13:08 ---------- Yazıldı @ 16:07:41 ----------

Arkadaşlar 4 tane Sağlam Telefoncuyu Arayıp Sordum Genel Olarak Hangi Telefon Satılıyor Diye Bi Telefoncu Şöyle Söyledi

iPhone 4 , Blackberry bold 9780 (Genelde Beyaz Alınıyor) Bunları Gençler Modaya Uymak İçin Alıyorlar ve Sözde Havalılar ya 1 ay sonra bazıları Yere Düşürüp Kırıp Garantiye girermi diye

Soruyormuş :) Garantiye Girmeyincede Kırıldığı Telefonu Satıp Yeniden Sıfırını Alıyormuş. Bilgilerini Aktarıp Kullanıyorlarmış İçindeki Kullandığı Hafıza İse 16 GB ' tan Sadece 1 GB Geçmez Diyor

Telefoncular :) Bazılarınınki Garantiye Girdiğinde Garantinin Süresine Dayanamayıp Yenisini Alıyormuş. Yazık Millet Telefon Bulamıyor Bunlar Har Vurup Harman Savuruyor

Telefondan Anlayanlar İse Başta Samsung Galaxy S2 , HTC EVO 3D , iPhone 4 (32 GB) Alıyorlarmış

bak kendileri de demişler htc evo diye harika bi telefon htc evo istersen netten araştır biraz

Üst Alt