ya g2 al yada nexus5 senin tercihin.Merhaba arkadaşlar . yeni çıkacak nexus 5 almayı düşünüyorum yada onun donanımında iyi bir telefon alıcam sizce nexus 5 alınır mı yada onun performansında bir telefon tavsiye edin (fiyat aralığı 1000-1600)
kameraya onem vermiyosaniz nexus 5 aling2 de güzel fakat pek beğenmedim yazın alıcam nexus 5
Aynen hem yazilim destegide cok iyi nexuslarinkamera önemli tabi ama ben pro foto çekmiyeceğim için arkadaşlarımla felan çekilirim yeterli olur
Bütçe ne?evet güzel hızlı telefon kutu içlerinden kulaklık çıkmıyormuş bana iyi bir ses verecek mikrofonlu kulaklık önerirmisiniz ? müzik kalitesi iyi çıkmalı
3.5mm jak girisin varsa butun kulakliklar uygundur zaten sennheiser ve philipslere bakabilirsin.kulaklığa fazla vermem 20 - 40 iyi bişey olması için şimdiki telefonumada uyum sağlasın ki yaza kadar idare edeyim (şimdiki telefon nokia 500 )
Sana ne hitap ediyorsa tercihini o yonde yap.g2 güzel ama nexus güncellemesine yetişemez kafa çok karışık nexus g2 hangisi araştırcıkca kafam karıştı :/