Telefon Tavsiyesi Hangi Telefonu Almalıyım ? (android)

Sponsorlu Bağlantılar

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Almalıyım ? (android)
Merhaba arkadaşlar . yeni çıkacak nexus 5 almayı düşünüyorum yada onun donanımında iyi bir telefon alıcam sizce nexus 5 alınır mı yada onun performansında bir telefon tavsiye edin (fiyat aralığı 1000-1600)

Narutodth

Narutodth

Üye
Merhaba arkadaşlar . yeni çıkacak nexus 5 almayı düşünüyorum yada onun donanımında iyi bir telefon alıcam sizce nexus 5 alınır mı yada onun performansında bir telefon tavsiye edin (fiyat aralığı 1000-1600)
ya g2 al yada nexus5 senin tercihin.

enterneoll

enterneoll

Üye
nexus 5

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
g2 de güzel fakat pek beğenmedim yazın alıcam nexus 5

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
kamera önemli tabi ama ben pro foto çekmiyeceğim için arkadaşlarımla felan çekilirim yeterli olur

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
evet güzel hızlı telefon kutu içlerinden kulaklık çıkmıyormuş bana iyi bir ses verecek mikrofonlu kulaklık önerirmisiniz ? müzik kalitesi iyi çıkmalı

Narutodth

Narutodth

Üye

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığa fazla vermem 20 - 40 iyi bişey olması için şimdiki telefonumada uyum sağlasın ki yaza kadar idare edeyim (şimdiki telefon nokia 500 )

Narutodth

Narutodth

Üye
kulaklığa fazla vermem 20 - 40 iyi bişey olması için şimdiki telefonumada uyum sağlasın ki yaza kadar idare edeyim (şimdiki telefon nokia 500 )
3.5mm jak girisin varsa butun kulakliklar uygundur zaten sennheiser ve philipslere bakabilirsin.

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 te ses iyi çıkıyor mu

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
G2 akar

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
g2 güzel ama nexus güncellemesine yetişemez kafa çok karışık nexus g2 hangisi araştırcıkca kafam karıştı :/

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
g2 almam için 32 gb lığı 1700 felan galiba yaza kadar ucuzlarsa onuda alabilirim ama g2 arkası biraz kalitesiz malzeme gibi ses çıkartıyormuş

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yaza kadar ne telefonlar çikar, 64 bitler, 2k ekranlar, snapdragon 805 daha simdiden cikti, bence ne zaman telefon alacaksan o zaman bir konu aç ki o zamanin sartlarina ve piyasasina gore daha saglikli oneriler alirsin, yaza kadar bile nexus 5 kadar yazilim destegi alan baska bir cihaz cikmaz simdide yazin da alinabilecek bir telefon ama tercih senin tabi, kulaklik istiyorsan da 40 liraya kadar alinabilen herhangi bir sennhesier alman memnun eder seni, sakin philips sony vs digerlerine bulasma.

GeneralMann

GeneralMann

Üye
Ben yerinde olsam HTC ONE alırım .

0343434

0343434

Üye
Ben de yerinde olsam ya İphone 5 ya da Nexus 5 hangisine bütçen yetiyorsa alırdım. Çünkü ikisi de kendi işletim sistemlerini çalıştırabilecek en iyi uyumluluk ve desteğe sahip.

drake565

Üye
5s

Takipçi Satın Al

Üst Alt