marist
Üye
-
Konu Sahibi
-
Selamun Aleykum , Yeni telefon almaya karar verdim. N97 ile yoluma devam edemeyeceğimi anladımSorun üstüne sorun , yeter artık dedirtti sonunda ama özelliklerini hala seviyorum symbian candır
Neyse uzatmıyım. Bütçem bin lira, eğer güzel bir telefon olursa aklıma yatarsa bunu bin iki yüze falan çıkarabilirim. Telefon kullanımım şöyle ;
1 : İnternette gezinmek. (Genelde en çok budur)
2 : Oyun
3 : Müzik
Sıralama böyle gidiyor , sizden ricam bana hafıza sorunu olmayacak güzel bir telefon önermeniz.
G2 olsun demedim ki onun gibi olabilir dedimG2 bütçeye göre pahalı değil mi?
Note 2 aslında hiç kaba bir telefon değil. Kısa zamanda alışırsın boyuta sonra küçük bile gelir.
G2 olsun demedim ki onun gibi olabilir dedim
Bilemiyorum ki note 2 hiç aklımdan bile geçmedi.
Baktım az önce güzel gözüküyor.Note 2 alsan zaten 2.el olması gerek fiyattan dolayı, onun da temizini bulmak gerek. :/
Optimus G var işte G2 gibi. Bir önceki versiyon. Bir bak netten ona. Tipine yani. Güzel cihaz. =)
1-2 ay içinde Discovery 2 telefon çıkaracak(Discovery Elite ve Discovery2) isterseniz bekleyin.Discovery2 1000altında gelecek,Elite ise biraz üstünde. Ama 2side çok sağlam cihazlar olacak gelecek.Ben beklemedeyim
Ama elite e7 gibi olacakBeklemeye değmez, optimus g nereee diskavri neree boşver gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?