Telefon Tavsiyesi Hangi telefon .. ?

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefon .. ?
Selamun Aleykum , Yeni telefon almaya karar verdim. N97 ile yoluma devam edemeyeceğimi anladım :D Sorun üstüne sorun , yeter artık dedirtti sonunda ama özelliklerini hala seviyorum symbian candır :)

Neyse uzatmıyım. Bütçem bin lira, eğer güzel bir telefon olursa aklıma yatarsa bunu bin iki yüze falan çıkarabilirim. Telefon kullanımım şöyle ;

1 : İnternette gezinmek. (Genelde en çok budur)
2 : Oyun
3 : Müzik

Sıralama böyle gidiyor , sizden ricam bana hafıza sorunu olmayacak güzel bir telefon önermeniz.

Invoke

Invoke

Üye
Selamun Aleykum , Yeni telefon almaya karar verdim. N97 ile yoluma devam edemeyeceğimi anladım :D Sorun üstüne sorun , yeter artık dedirtti sonunda ama özelliklerini hala seviyorum symbian candır :)

Neyse uzatmıyım. Bütçem bin lira, eğer güzel bir telefon olursa aklıma yatarsa bunu bin iki yüze falan çıkarabilirim. Telefon kullanımım şöyle ;

1 : İnternette gezinmek. (Genelde en çok budur)
2 : Oyun
3 : Müzik

Sıralama böyle gidiyor , sizden ricam bana hafıza sorunu olmayacak güzel bir telefon önermeniz.

LG Optimus G. 1200 Lira. 32GB hafızası var, hafıza kartı girişi yok. 24-26GB civarı yer kalıyordur sana. İyi bir cihaz.

Xperia SP o da 1000-1200 arası gidiyor. Hafıza kartı destekliyor. Üsttekine göre daha düşük ama yeterli seviyede bir cihaz.

Galaxy S3 bunu alacağıma SP alırdım ben olsam ama fiyat aralığına ve aradığın özelliklere uygun bir cihaz. Touchwiz sorun olabilir, cm kurarsan pek sorun yaşamazsın.

Nexus 4 var da bunu hiç yazmadım say hafıza sorunu var çünkü 16gb sana kalan 10-12arasıdır. Kısacası sorun.

Temiz ikinci el Note 2 bulursan daha iyi olur. Sonuçta ne kadar büyük ekran o kadar rahat internette gezinme, oyun oynama, film izleme... Ayrıca özellikleri de gayet iyi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dede
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Önerilerin için teşekkürler. Benimde aklımda LG veya HTC var. Note 2 kaba duracağı için sanmıyorum. LG G2 gibi telefon olabilir mesela :)

Invoke

Invoke

Üye
G2 bütçeye göre pahalı değil mi?
Note 2 aslında hiç kaba bir telefon değil. Kısa zamanda alışırsın boyuta sonra küçük bile gelir.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
G2 bütçeye göre pahalı değil mi?
Note 2 aslında hiç kaba bir telefon değil. Kısa zamanda alışırsın boyuta sonra küçük bile gelir.
G2 olsun demedim ki onun gibi olabilir dedim :)
Bilemiyorum ki note 2 hiç aklımdan bile geçmedi.

Invoke

Invoke

Üye
G2 olsun demedim ki onun gibi olabilir dedim :)
Bilemiyorum ki note 2 hiç aklımdan bile geçmedi.

Note 2 alsan zaten 2.el olması gerek fiyattan dolayı, onun da temizini bulmak gerek. :/
Optimus G var işte G2 gibi. Bir önceki versiyon. Bir bak netten ona. Tipine yani. Güzel cihaz. =)

Legendary.

Legendary.

Üye
1-2 ay içinde Discovery 2 telefon çıkaracak(Discovery Elite ve Discovery2) isterseniz bekleyin.Discovery2 1000:tl: altında gelecek,Elite ise biraz üstünde. Ama 2side çok sağlam cihazlar olacak gelecek.Ben beklemedeyim :)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 alsan zaten 2.el olması gerek fiyattan dolayı, onun da temizini bulmak gerek. :/
Optimus G var işte G2 gibi. Bir önceki versiyon. Bir bak netten ona. Tipine yani. Güzel cihaz. =)
Baktım az önce güzel gözüküyor.
1-2 ay içinde Discovery 2 telefon çıkaracak(Discovery Elite ve Discovery2) isterseniz bekleyin.Discovery2 1000:tl: altında gelecek,Elite ise biraz üstünde. Ama 2side çok sağlam cihazlar olacak gelecek.Ben beklemedeyim :)

Hımm. Eğer beklemeye değer diyorsan, bu kadar sabrettik biraz daha sıkarız dişimizi :)

Invoke

Invoke

Üye
Beklemeye değmez, optimus g nereee diskavri neree boşver gitsin.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve muhammettvurucu
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Note 2 yide indirimleri takip edersen 1350 - 1250 arası alabilirsin. Eğer gücüm yeter diyosan 1400 e G2 de alabilirsin. 1200 e optimus G de güzel bi tercih olabilir. HTC de güzel ama one minisi bile 1200 civarı o donanıma fiyat fazla.

Legendary.

Legendary.

Üye
adaş beklemeye değmez mi ? yapma allah aşkına 2 telefon çıkaracak genereal mobile 1-2 içersinde 1i discovery 2 olacak diğeri ise amiral gemisi olacak telefon yani elite (çoğunluk elife e7 yi bekliyor )

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bekleyin iyi hoşta 2 gün sonra taksit durumuda sıkıntıya girecek ona göre uyandırıyım :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
bakalım...

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Sadece kredi kartına taksitler kalkıyor. Sizi en memnun edecek cihaz LG Optimus G'dir bence. Hafıza kartı girişi yok fakat dahili hafızası 32GB olduğundan bir sorun kalmıyor. Çok güzel cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Emrah_-06
dejavu178

dejavu178

Üye
discovery elite'in incelemesinin bugün çıkacağı söyleniyor, piyasaya şubat ayında çıkacakmış. discovery 2 için daha zaman olduğunu belirtmişler.

• Beğen
Tepkiler: Legendary.
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Önerileri halen bekliyorum arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
mehmettech

mehmettech

Üye
@marist'kardeşim ben sana 2.el temiz lg g2 32gb öneririm...İsteklerine uygun görünüyor.

avast

avast

Üye
1350 ye nexus 5 ideal sana bence baya iyi performans 4-4luk yazilim destegide var

Takipçi Satın Al

Üst Alt