Hangi Telefon Almalıyım Öneri???

Sponsorlu Bağlantılar

Fatih5588

Fatih5588

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefon Almalıyım Öneri???
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. 0 veya 2. el farketmez. Max 750/800 Tl. Ben biraz araştırma yaptım ama sizin de önerilerinizi almak istedim. Diğer arkadaşlarada yardımcı olur. General mobile discovery şuan 700 civarında sıfırı. Geyet hızlı, ekranı idael. Siz bu telefon hakkında ne düşünüyosunuz. Başka telefonlaramı yönelmem lazım?

Kerim.

Kerim.

Üye
ikinci el s3

- - - Eklendi - - -

bulabilirsen nexus4

Fatih5588

Fatih5588

Üye
    Konu Sahibi
Ama s3 ün özelliklerini nerdeyse general mobile discovery veriyo. Hepde sıfır fiyatı s3ün 2. el fiyatı daha ucuz. Biraz açarmsın. Artılarını eksilerini. Teşekkürler şimdiden.

Invoke

Invoke

Üye
S3 daha iyi tabi ki, ama fiyat farkı var. Geçen birisi sıfır gmdyi 599a gördüm demişti. Nerde görmüş hatırlamıyorum ama yine 600e filan bulunur gibi.

Fatih5588

Fatih5588

Üye
    Konu Sahibi
S3 ler çok kasıyomuş. Yeni güncellemeyle beraber. Bu telefonda kasma problemi yokmuş. Ama bundada pixel sorunu varmış galba. Biraz araştırdım öyle yazıyo. Kararsızım GMD alsam mı?

Invoke

Invoke

Üye
S3 ler çok kasıyomuş. Yeni güncellemeyle beraber. Bu telefonda kasma problemi yokmuş. Ama bundada pixel sorunu varmış galba. Biraz araştırdım öyle yazıyo. Kararsızım GMD alsam mı?

İlk seride vardı ölü pixel, şuanki serilerde yoktur diye söyleniyor.*
S3 de kasmaz. GMDden daha kötü performans vermez.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye

Ben ilk seri kullanıyorum bende hiç bir sıkıntı yok 2 gün öncede bir arkadasima aldik son seri onunki ,ondada hiç bir sorun ölü piksel filan yok.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
2. El'e pek yönelme derim çünkü bazen öyle 2.el telefonlara denk geliyorum ki içinden susam tanesinden tut lahmacun harcı bile çıkıyor,hurdasını çıkarıp satmayı düşünen fazla olduğundan düzgün bir şekilde bulunanına çok zor denk geliyor zaten çok düzgünlerininde fiyatı sıfırıyla 50-100tl gibi komik bir rakam farkı oluyor arasında.
Sıfır olarak g.m. Öneririm o fiyata s3'te kasan diyen üyemiz için de o kullanıcıya sorun derim onu başarmışsa elektronik aletle uğraşmasın o kişi daha iyi çünkü acayip yüklenmesi lazım ki o telefona sonrasında öyle bir sonuç alsın

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Mis gibi bir Nokia Lumia 625 ya da GM Discovery al dostum.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
800 liran varsa hiç bulaşma çünkü temiz s3 bulamayabilirsin o paraya.600 lira civarına cillop gibi disco yanına da c10 hafıza kartı ve usb kablo alırsan(kutudan çıkan çok kötü)tadından yenmez.

Buğra

Buğra

Admin
General mobile discovery :spr

fk555897

fk555897

Üye
Bence Sony Xperia L al.