Hangi Telefon Alınmalı? IPhone 4s, Samsung Galaxy S3, HTC Sensetion XL, HTC One X.

Konu Sahibi

Benim yazıyı okuduysan Fatih'im gerçekten saf dışı kalıyor iki dev var 4S ve One X seçim onun artık tabi S3 te alabilir bunlar bizim yorumlarımız

Yeap anlaşıldı HTC One X Yolu gözüküyor. yurtdışında fiyatlar nasıl oynuyor?

yok kardeşim alınmadım senin araştırmaların sonucu gore one x diyosan ve bunu gozlerinle test etmişssin one x iyidir s3 e gore ama biraz ben tablet tarzıda kullanma amacım var s3 deki orjinal yazılım bunada izin verdiği için ondan düşünüyorum ama htc işte pek çekmiyor bni ama hiç alınmadım kardeşim gonlun rahat olsun

Yeap anlaşıldı HTC One X Yolu gözüküyor. yurtdışında fiyatlar nasıl oynuyor?

Ben 1200 civarı diye biliyorum ama değişir tabi.

- - - Eklendi - - -

Sevindim kardeşim saol dediğim gibi sadece bildiklerimi ve gördüklerimi yorumladım seçim tabi ki yine sizlerin bana aldığınızda hayırlı olsun demek düşer

one x'ten her yönden memnunum.

- - - Eklendi - - -

vay be demek böyle bilgililerde var
ben teknosaya one x sormuştum kız daha çıktığını bile bilmiyordu nexus one dediğimi sandı s2 verelim ondan iyi dedi.

ya işte sansa bazen bole adamlar düşüyor piyasaya

cliolar

Üye
4s den onex e gectim,ekran sorun degilse kesinlikle 4s alinmali,kimse k.bakmasin bu android ios la kiyaslanamaz.Ama ekran onemliyse s3 ve one x.Simdi gelelim bataryaya,eger batarya konusunu hic kafana takmak istemiyosan s3 al,yok batarya sikinti degil diyosan one x tek tercih.

Kardeşim 1 aydır Galaxy S3 kullanıyorum almadan önce de iyice araştırdım aklımda 4S ve One X'te vardı.Açıkçası 4 çekirdekli telefonlar varken iphone almak saçmalık olur diye onu direk eledim ve doğru da yaptım internet hızı ve donanımsal özellikleri bakımından One X ve S3 daha iyi.Telefoncuları filan da gezdim ben de bayadır ilgiliyim çocukluğumdan beri meraklıyım telefonlara S3 biraz daha ağır bastı benim için bataryanın çıkarılabilmesi ve pil ömrü çok önemli bu yüzden bunu seçtim.Ama One X'te güzel cihaz batarya sorun olmaz diyorsan.

teşekkür ederim inş elime aldıqım zaman daha mutlu olucam yıllardır symbian kullanıyorum ve nokinın bu sistemş oldurdukten sonra androidi amiral bir telefonda denemeye karar verdim işte artık olmadı en son ios olucak her nekadr kapalı bir sistem olsada

- - - Eklendi - - -

aynen katılıyorum ama htc ile s3 ün fiyatlarıda aynı biri ucuz olsa arkadaş ona yonelecez de sonra ucuz etin yahnisi durumundada yanmamak lazım

cliolar

Üye

Sgx543m2 ile ilgili,soylediginiz gpu 30ila 35 mbit hd mkv videolarda performans gosteremiyor,fakat tegra 3 cok daha fazlasini yapabiliyor.tegra 3 aslinda 543 un abisi 554 ile kiyaslanmali fakat optimize sorunlari onu daha alt sikletlerde yaristirmaya zorluyo.sonuc olarak sgx543m2 tegra 3 den daha iyi degildir,ios un mukemmel optimizasyonu dahi aradaki farki kapatamadi

MasteLaa

Üye
Neden 4 çekirdek abim hiç düşündün mü ? Çünkü bu sistem Android.iOS telefonu yormuyor ve 4s de çift çekirdek çok ama çok fazlası ile yetiyor.Ayrıca şu an 4 çekirdeğe de pek ihtiyaç yok bence.

cliolar

Üye
Bu arada seceneklerde yok ama ben soylim,galaxy nexus bence son guncelleme ile alinasi bi tel.olmus,s3 ile kiyas video larina bi bakin derim.jb li hali tabiki.

Orası öyle tabiki en stabil tartışmasız İOS ama bi yanda yeni çıkan bi telefon bi yanda da 9-10 aylık bi telefon varken fiyatları da aynıysa ben yenisini tercih ederim özellik bakımından da daha iyiyse.S3 ve One X'i yeni çıkacak Iphone 5 ile karşılaştırmak daha mantıklı

sgx543m2 2 çekirdekli nvidia12 çekirdekli ama nvidianın işleme yeteneği daha düşük değerlerine bakın anlarsınız ama oyunlarda çok çekirdeği ile güzel grafik sunuyor bence sgx554 nvidiadan çok daha güçlü zaten desteklediği çözünürlüktende anlayabilirsin 554ün rakibide nvidia değil

cliolar

Üye

Olay firmalarin verdigi degerler degil bence,performans ve verdikleri,zira ozellestirmeler olsun,gorunen grafik isleme olsun nvdia tartismasiz birinci.

nvidia telefon gpu su olarak iyi gelmedide gozume ama pc olarak numberone onu diyeyim