Hangi Telefon Alınmalı? IPhone 4s, Samsung Galaxy S3, HTC Sensetion XL, HTC One X.

Konu Sahibi

Dostum aynı oldu. 3 yıldır telefon değiştireceğim diye bakıyorum.

- - - Eklendi - - -

benchmark testlerine bende meraklıyım fakat en fazla 4 çekirdek desteğini göz ardı etmiştim. One Xin özelliklerini net olarak bilmiyordum. Yazınızı ilgilenen insan tabi ki baştan sona okur. İlginiz ve uzun açıklamanız için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

kötü nokiayla onexi mi karşılaştırıyon kardo ya
haha üstad o kötü dediğin lanet olası telefonu karasızlığım yüzünden hala değiştiremedim

MasteLaa

Üye
Kardeşim HTC One X al kurtul derim çok düşünme.Son güncelleme ile çok iyi oldu kardeşim İphone istemediğin için geriye bence tek tercih kalıyor o da One X

jailbreakin ne zararı oluyor telefona biz kullanıyoruz ayrıca apple ios geliştiricilerine ne kadar para vermiş araştır bakalım şuan bir program geliştirip bundan para kazanmak istiyorsan ios u seçmelisin . ben iphone4s derim kendimce gördüğüm en başarılı ufaklık abilerinin inçleri büyük ama 4s performansda parmak ısırtıyor en basitinden bir bulursan aphault7 dene birde one x ve s3 de dene fps durumundan anlayacaksın zaten kendin

Rica ederim ne demek yararlı olduysa saygılar...

geneline katılıyorum ama şunuda söylemek istiyorum gpu ya değinmişsin ama zaten geforce 12 çekirdekli olsada mimarisi yüzünden çok çok çok yetenekli bir gpu değil en basitinden saniyede 300 mpixel işleme yateneğine sahip sgx543m2 ise iki çekirdekli bir gpu ve saniyede 1000mpxel işleyebiliyor bu performans tamamen mimariyede bağlı olabiliyor mesela mali daha performanslı çalışıyor olabilir şuan bu yüzden , başka birşey daha , one x çıktığında ben o donanımı çok beğendim gerek nvidia gerek cpu ram gerçekten müthiş donanım halende öyle düşünüyorum ama optimede çok büyük sıkıntısı var cihazın mesela arkadaş asphault7 açtı bende açtım 4s de-onex in ciddi anlamda fps oranı düşük küçük frame atlamaları alıyor ve bu en son güncellemeden sonra ortaya çıkan bir durum, kısacasi androidin yeteneksizliği, cihaza yazık ettiler diye düşünüyorum.

Sende haklısın hocam. Sistem stabilite olmayınca donanım talan oluyor maalesef...

- - - Eklendi - - -

Ama şu da söylenmeli eğer iphone da jailbreak yapmayı düşünüyorsa arkadaş yani garanti dışı kalmasını göze alıyorsa One X gibi bir cihaz alıp custom romlar ile çok daha iyi randıman alabilir bunu da belirtmek gerek.

zaten türkiyeden iphone amasın arkadaş uyaralım burdan ciddi anlamda pahalı

Türe

Üye
One x ' in optimize halini her turlu tercih ederim. isterse salise fark yavas olsun s3 ten . o arayuz icin herseye deger

Benim gözüm One X'i pek tutmuyor. Tavsiyem şöyle olacaktır. Normalde s3 daha iyidir fakat o ne arkadaş, 4çekirdek ve 2gb ram maşallah fan da yok zorlasak c4 gibi patlar herhalde. iPhone 4s almalısın bence. Neden? Dersen android 4.0dan sonra kendini bayağı bozmaya başladı. Aşırı ısınma flash kalktı vb. Flash olmadıktan sonra android olsa ne işe yarar? 4s almalısın adam akıllı herşey 4s de fakat ben 1-2ay daha beklerim dersen iPhone 5'i bekle derim gerek pil gerek tüm özellikler bakımından bomba gibi geleceğe benziyor.

Türe

Üye
internette prototipi sizdirildi ve enine buyumuyo sanirim ekrani iPhone ' un