metehantoksoy
Üye
-
Konu Sahibi
-
iOS sevmiyorsan HTC one X öneririm.Müzik konusunda sıkıntı yaşamazsın.One X'den hiç müzik dinlemedim. Müzik kalitesinde saçmalamazlarsa One X'e bir +.
işin garibi bnde one x i hiç gozum tutmadı yıllardır htc kullananlara soruyorum aklın varsa htc alma diyor dediler bana hem batarya değişmiyor hem hafıza kartı takılmıyor iphone alsam daha iyi bnce one x alıcağıma ama sunu diyeyim boyle telefonun inciğini cıncığını kurcuklamayı seviyorsan s3 yada one x tavsiyemdir ama geçenlerde teknosaya gittim one x ile s3 incelemeye ordaki adamla konuştum 2 telefonda 2bin tl sizce hangisini alırsam iyi olur dedim adam dedi muzik seviyorsan ve birazda güncelleme bekliyorsan hata düzeltmeleri ve şarj konusundada biraz sabır etmeyi istiyorsan one x dedi eğer foto mediya ve geçte olsa adam akıllı güncelleme veren telefon istiyorsan ve galaksi not ozellikleri dahil istiyorsan ayrıyetten başka hafıza kartları ve şarjının 14 saati vurmasını ve acil bişi olduqunda şarjının az kaldıqı zaman yedek batarya flen takmayı düşünüyorsan s3 dedi şahsen sansetion xl de alamyı düşünüyordum ama s3 ü gorunce vaz geçtim zaten adam dedi bide illa beats özelliklerini istiyorsan costum room larla port ediyorlar dedi garantiden çıkıyor costum roomla ama bi jig alırsın sıfırlarsın orjinal rom attım tamamdır dedi seçim senin zaten adam s3 kullanıyordu bayada tavsiye etti
Merhaba hocam. Yazını okudum da dikkatimi çekti kimse yanlış anlamasın yanlış bilgilenmeyin diye açıklama yapma gereği duydum. Aklın varsa Htc alma diyenlere bir türlü ben rastgelmiyorum nedenseişin garibi bnde one x i hiç gozum tutmadı yıllardır htc kullananlara soruyorum aklın varsa htc alma diyor dediler bana hem batarya değişmiyor hem hafıza kartı takılmıyor iphone alsam daha iyi bnce one x alıcağıma ama sunu diyeyim boyle telefonun inciğini cıncığını kurcuklamayı seviyorsan s3 yada one x tavsiyemdir ama geçenlerde teknosaya gittim one x ile s3 incelemeye ordaki adamla konuştum 2 telefonda 2bin tl sizce hangisini alırsam iyi olur dedim adam dedi muzik seviyorsan ve birazda güncelleme bekliyorsan hata düzeltmeleri ve şarj konusundada biraz sabır etmeyi istiyorsan one x dedi eğer foto mediya ve geçte olsa adam akıllı güncelleme veren telefon istiyorsan ve galaksi not ozellikleri dahil istiyorsan ayrıyetten başka hafıza kartları ve şarjının 14 saati vurmasını ve acil bişi olduqunda şarjının az kaldıqı zaman yedek batarya flen takmayı düşünüyorsan s3 dedi şahsen sansetion xl de alamyı düşünüyordum ama s3 ü gorunce vaz geçtim zaten adam dedi bide illa beats özelliklerini istiyorsan costum room larla port ediyorlar dedi garantiden çıkıyor costum roomla ama bi jig alırsın sıfırlarsın orjinal rom attım tamamdır dedi seçim senin zaten adam s3 kullanıyordu bayada tavsiye etti
helal olsun adama güzel açıklama yapmış...işin garibi bnde one x i hiç gozum tutmadı yıllardır htc kullananlara soruyorum aklın varsa htc alma diyor dediler bana hem batarya değişmiyor hem hafıza kartı takılmıyor iphone alsam daha iyi bnce one x alıcağıma ama sunu diyeyim boyle telefonun inciğini cıncığını kurcuklamayı seviyorsan s3 yada one x tavsiyemdir ama geçenlerde teknosaya gittim one x ile s3 incelemeye ordaki adamla konuştum 2 telefonda 2bin tl sizce hangisini alırsam iyi olur dedim adam dedi muzik seviyorsan ve birazda güncelleme bekliyorsan hata düzeltmeleri ve şarj konusundada biraz sabır etmeyi istiyorsan one x dedi eğer foto mediya ve geçte olsa adam akıllı güncelleme veren telefon istiyorsan ve galaksi not ozellikleri dahil istiyorsan ayrıyetten başka hafıza kartları ve şarjının 14 saati vurmasını ve acil bişi olduqunda şarjının az kaldıqı zaman yedek batarya flen takmayı düşünüyorsan s3 dedi şahsen sansetion xl de alamyı düşünüyordum ama s3 ü gorunce vaz geçtim zaten adam dedi bide illa beats özelliklerini istiyorsan costum room larla port ediyorlar dedi garantiden çıkıyor costum roomla ama bi jig alırsın sıfırlarsın orjinal rom attım tamamdır dedi seçim senin zaten adam s3 kullanıyordu bayada tavsiye etti
Saol İlyas Abim ben teşekkür ederim çok saol.Guzel anlatimindan dolayi sana, sana verdikleri terbiyeden dolayi da ailene tesekkur ederim.
One X'den hiç müzik dinlemedim. Müzik kalitesinde saçmalamazlarsa One X'e bir +.
kötü nokiayla onexi mi karşılaştırıyon kardo yahtc fanı değilim ama şunu bilmeni isterim çoğu müzik telefonunu kullanmısımdır 6 yasımda nokia xpress music serisini kullanmakla basladım ve şuanda htc one x kullanıyorum. Bütün xpress music serisini topla bitane one x etmez kardeşim. Beats Audio Akarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?