Hangi surumu tavsiye edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslantunay

Üye
    Konu Sahibi
Hangi surumu tavsiye edersiniz?
Benim telefonum iphone 3gs 16 gb surumu ise 3.1.3
ben telefonumun surunu yukseltip 4un uzerinde bir surum yapmak istiyorum. Siz hangi surumu tavsiye edersnz tabiki jailbreaki cikmis bi surum olmasi lazim. Simdiden cok tesekkurler maxicep ailesi

marcelle

marcelle

Üye
Valla benim telefonum jailbreakli değil, o yüzden pek fazla bilmiyorum ama sanırım jailbreak en son 4.3.3 için çıkmıştı. Ama siz sürümü yükseltmeden önce bunu iyice araştırın yine de, ben tam bilmiyorum...

aslantunay

Üye
    Konu Sahibi
Su an istedgm surumu yapabilir miyim yoksa sirayla yapmam mi lazim?

SERSEL

SERSEL

Üye
kardeşim 4.3.3 ü tavsiye ederim şarzı çok iyi gidiyor bide çoğu cydia proğramları buna elverişli

mert_013

Üye
kardeş ıphone ne kadar yeni sürüm çıkalıyorsa yükset aynı sürümde kalma şansın yok çünkü tel ve internet de gezerken yavaşlama sorunu verir

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
istediğiniz sürüme yükseLtebiLirsiniz .. benim tavsiyem 4.2.1 en stabiL sürüm bence .. yine de karar sizin fakat kesinLikLe 4.3.4 - 4.3.5 yükLemeyin bu sürümLerde şu an için jb yapıLamıyor .

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
futbol123

futbol123

Üye
istediğiniz sürüme yükseLtebiLirsiniz .. benim tavsiyem 4.2.1 en stabiL sürüm bence .. yine de karar sizin fakat kesinLikLe 4.3.4 - 4.3.5 yükLemeyin bu sürümLerde şu an için jb yapıLamıyor .
güven abiye katılıyorum suan için jailbreak yapılan sürüm 4.2.1 yanlız iphone 2g-3g ye yüklemeyin çok kasar

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor

aslantunay

Üye
    Konu Sahibi
Bu 4.2.1i yapinca telefonumda neler
gidecek bunlari yazar msnz
bana? Surumu we jailbreakini indirdm.mesela rehber fotolar muzikler uygulamalar hepsi silinicek mi? We bana restore yaptiktan sonra nasil jailbreak yapildgni detayli bi sekilde anlatacak war mi?

_Faruk

Üye
Bu 4.2.1i yapinca telefonumda neler
gidecek bunlari yazar msnz
bana? Surumu we jailbreakini indirdm.mesela rehber fotolar muzikler uygulamalar hepsi silinicek mi? We bana restore yaptiktan sonra nasil jailbreak yapildgni detayli bi sekilde anlatacak war mi?
istersen 4.2.1 yada 4.3.3 e çık ileri gitme ama hepsinden önce tinyumbrella indir telefonunu bağla ve shsh kaydını al telefonunun bu kayıt daha sonra sürümler arası geçiş yapabilmeni sağlar forumda detaylı anlatım var shsh kaydı almak diye istersen youtube da bakabilirsin
restore yaparken yedek alırsın daha sonra yedekten geri yüklediğinde hepsi geri döner resim müzik rehber vs vs sürüm sabit kalır jailbreak anlatımıda forumda mevcut yine de takıldığın yerde yardımcı oluruz 4.2.1 de greenpoison 4.3.3te snowbreeze kullanmanı tavsiye ederim rahat edersin
umarım yardımcı olabilmişimdir başka sorun varsa sor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt