Dahili hafızadan dosya izleri nasıl silinir? [YARDIM]

Sponsorlu Bağlantılar

abj3ct

Üye
    Konu Sahibi
Dahili hafızadan dosya izleri nasıl silinir? [YARDIM]
Merhabalar oncelikle,

Elimde asus zenfone 2 16 gb ze551ml model telefonum var. Yeni bir telefon aldım ve bunu satmak istiyorum. Ancak icerisinde daha onceden yukleyip sildigim, hayati önem taşıyan verilerim oldu. Bunlari geri getirilemeyecek sekilde silmek mümkün müdür ?

Suana kadar yaptiklarim:
-Telefonu once rootladim sonra disk digger ile tarattim sonucta bi kac onemsiz foto dışında birşey çıkmadı.
-Rootu kaldirmak icin biraz fazla kurcaladim ve telefonu neredeyse kullanilmaz hale getirip(istemeyerek:)) stock rom yuklemek zorunda .
-10dan fazla kez wipe data factory reset yaptim.
-icini bi kez full doldurdum ve o sekilde wipe data factory reset yaptim
-Simdi ise icerisine full gereksiz fotograf yukleyip secure delete ile silmeyi deneyecegim.

Ama bunlar ne kadar çözüm bilmiyorum. Disk digger denedim ama bunun dışındaki herhangi bir yazilimla getirmek mumkun olur mu ya da getirilmemesi icin neler yapmaliyim?

Gerekirse telefonu satmam, dedigim gibi icindeki bilgiler hayati onem tasiyordu. Ama nakit ihtiyacim da mevcut. Izleri tamamen nasil silebilirim ve silindigine nasil emin olabilirim?

Yardimci olan ve olmaya calisan herkese simdiden cok tesekkur ederim.
 
Son düzenleme:


_ardaa

_ardaa

Üye
En sağlıklısı her zaman bellek aygıtlara yığma yapmaktır, yani gereksiz fotoğraflarla doldur sil doldur sil yüksek boyutlu videolar dosyalar at sil, yeteri miktarda tekrarladıktan sonra wipe format falan ne varsa denersin, başka da bir çözüm yolu bilmiyorum ben, harici hafıza olsa sürüyle çözüm sunulur ama dahili hafızaya aklıma gelen tek çözüm bu.

Edit: File shredder türü uygulamaları da deneyebilirsin.
 

abj3ct

Üye
    Konu Sahibi
Cevabiniz için tesekkur ederim. Deneyecegim file shredder i de. Ama kesin cozum ne olabilirbonu arastiriyorum bir yandan. Bilgisi olan bilgilendirirse cok sevinirim
 
_ardaa

_ardaa

Üye
Daha kesin çözüm olacağını sanmam, file shredder uygulamaları dahili hafızadan silerse işe yarayabilir, kullandıkları algoritmalar varsa ve seçebiiyorsan gutmann'ı seçmeni öneririm 35 pass uyguluyor.
 


Üst Alt