McBoltt60
Üye
Tmm Üstad. Direk romu. Kurucam ..kardesim hatali olan v2 sonrasinda duzeltti zaten orada bilgilendirme yaptim v2.0 sorunlari ve cozumleri diye. yukle 5.1 i sifir hata keyfine bak yada 3.1 en stabil ve iyi olanlar 3.1 ve 5.1
evet 5.0 kur telefon acilsin kapat sonra ayni rom yukler gibi cwmden 5.1 dosyasını yukle tamamdir. teklif var israr yok stabil ve sorunsuz s5 temalı rom istiyorsan bu var. birde blekota var bir kere denedim memnun olmadım. onlarca rom denedim hep sonunda efextreme tekrar döndüm. sen bilirsin artık telefon senin keyif senin.Tmm Üstad. Direk romu. Kurucam ..
5.0 sonasi 5.1 üstüne. Kurucam.. telfon elime gecsin bakalim..
tabi öyledir de baskalari da ayni bu tarza da.konusarak söylüyor. . Hata yok diyor hata çıkıyor. Cogu kiside öyle. İdi. Hata vsvs. Neyse zaten S5 temali güzel. Tam oturmuş. Begendim.. denicem..evet 5.0 kur telefon acilsin kapat sonra ayni rom yukler gibi cwmden 5.1 dosyasını yukle tamamdir. teklif var israr yok stabil ve sorunsuz s5 temalı rom istiyorsan bu var. birde blekota var bir kere denedim memnun olmadım. onlarca rom denedim hep sonunda efextreme tekrar döndüm. sen bilirsin artık telefon senin keyif senin.
Ben kullanmadım onu daha ama erobot romunuda tavsiye ederim 2.3 versiyonu çok güzel.Blekota v8 çıkmış kullanan var mı?
Sanırım orjinal rom daha sağlıklıBlekota bir süre sonra aşırı kasıyor ve telefonu kitliyor. Şuan için root olayını da kaldırdım Konuyu açalı epey zaman oldu acaba yeni romlar nasıl sağlam bir şeyler var mı? Teşekkürler
Hocam iyi geceler ben de sizin gibi cok rom denedim şarj konusunda hangisi en iyi ben 4.4.4 hataları çok gereksiz buluyorum 4.4.2 varken siz neler dersiniz en iyisi ????Stock Bile Bi zaman Sonra Kasiyor Bizzat denedim Kac kere. Aksine Stock Daha kötü Ben Sürekli rom degistiren Biriyim Denemedigim Rom kalmadixda olsun Farkli Forum olsun Gördüğüm Romlari Denedim
Hocam iyi geceler ben de sizin gibi cok rom denedim şarj konusunda hangisi en iyi ben 4.4.4 hataları çok gereksiz buluyorum 4.4.2 varken siz neler dersiniz en iyisi ????
hangi rom ?Arkadaş S5 romu kullanıyor çok memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?