Hangi Marka İphone alalım

Sponsorlu Bağlantılar

ceyk002

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Marka İphone alalım
arkadaşlar iphone sahtesini alıcam hangi marka ve model alalım anycool, trident ? yardımcı olun lütfen

• Beğen
Tepkiler: balyoz61

tommytaha

tommytaha

Üye
dostum iphone da bir çok model var hiçbir telefonda olmadığı kadar bunda o kdar kalite kalite dğişiyorki bilemezsin akıllara zarar gerçekten sana tavsiye edebilceğim birebir iphone orjinalinden ayırd edemezsin bence bi kontrol et adresinden bir incele ve eğer iphone illa istemiosan samsung orjinal f480 var iphone gibi en azndan orjinal ve 300tl ye [email protected] burdan da bana ulaşıp soru sorabilirsin

Türk'n Gücü16

Türk'n Gücü16

Üye
anycool dokunmatik telefon aldım 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı kamerası biraz kötü ama olsun sesi muhteşem cızırtı falan da yok tavsiye anycool dur .

FK5896

FK5896

Üye
samsung star (wifi) var hiç değilse orjinal ben bu hafta sonu alıcam ama bide trident wt 3 var ikisi arasında kaldım =(

bjkaan57

Üye
Hiçbirini tavsiye etmiyorum. Bende var çakma IPHONE ama beş para etmez. Benden sana tavsiye; Nokia 6300 al ondan daha çok işine yarar ;)

Türk'n Gücü16

Türk'n Gücü16

Üye
Hiçbirini tavsiye etmiyorum. Bende var çakma IPHONE ama beş para etmez. Benden sana tavsiye; Nokia 6300 al ondan daha çok işine yarar ;)

doru söze ne denir adam denemiş biliyo .ADI ÜSTÜNDE ÇAKMA :oke:

real_gun

Üye
yav bende bakıyorum satıcılara ceşit celşit versiyonu var adam 250 ye satıyo dandik 350 ye bi tane gördüm gerceginden daha güzel dokunamtgide cok guzel calısıyor resmen elimind degmesi ile hic kasmadan menülerde gezdiriyor ama sans cift hatlı deildi olsa alacaktım

maligs1905

maligs1905

Üye
Pinphone tercih ederim...

FK5896

FK5896

Üye
Pinphone tercih ederim...
bende aldım pinphone 3gs 32 gb gerçekten harika bir telefon dünya üzerinde iphone 3g 32 gb nin en iyi kopyası herşey aynı kesinlikle tafsiyem pinphone :) (ben kullanıyorum diye övmüyorum bir telefoncuya gidip inceleyin:):oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaw napıcan çakma sahte iphoneyi al orjinal bi nokia bak keyifine çin malına verecegin paraya yazık

atakax

atakax

Üye
ya abi çin malı alıyorsunuzda ne oluyor?? apple storedan oyun uygulama yükleyebiliyormusunuz yooo iphone dedinmi need for speed fifa oynayabileceğin uygulamalarıyla herşeyi yapabileceğin bir alet çin malı iphone alcana git orjinal iphone kasası al daha iyidir

bfgbfg

bfgbfg

Üye
Arkadaşlar Vertice V650 en iyisi diye biliyorum

doldurdum6

Üye
Evet Ben de öLe Biliorum aLıcam Ondan Hemde Çk uyqun bi fiyata 199.00 TL

yyoollccuu

yyoollccuu

Üye
5800 ustaaaa en iyisi basın agrımaz 470 lira ve taksitle :)))

okeane3110c

okeane3110c

Üye
arkadaslar alcekseniz bol özellikli bir tel alcanız olmusken 1,kere olsun tam olsun 1. bu fiyatta uygun çok süper bi teldir 2. tercihimde 5800 (Y)

aslanpart

Üye
bence anycool al kardeş

--------------- Ekleme ---------------

trident pek güzel değil

--------------- Ekleme ---------------

iphone ne kadar acaba

balyoz61

Kapalı Hesap
trident T1000 aldım 300tl ye sesi 5800ınki gibi değil ama normal dokunmatikte problem yok kamerası 2mp idare eder.önü ıphone 4 bide kılıf alırsın bitti orjinalden farkı yok.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
cin malı telefona verilen paraya yazık bence.

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
Takipçi Satın Al

Üst Alt