Uygulama Hangi launcher?

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Hangi launcher?
Arkadaşlar hangi launcher iyidir ve sitemizde kullandığınız icon pack falan filan hangileridir? Launcher a geçmeyi planlıyorum da :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen ya iyi bi launcher lazim s3 mini toucwizi çok kasıyor şuanda google launcher kullaniyom ama kisilestirme yok

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya iyi bi launcher lazim s3 mini toucwizi çok kasıyor şuanda google launcher kullaniyom ama kisilestirme yok
Ben apex ile nova arasında kaldım acaba hangisi iyidir ki? Birde icon olarak iyi bişey lazım ek olarak hava durumu saat filan da lazım da ilk aşama bunlar

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende apex den geçtim google launcher a. İlk başta iyiydi apex sonra o da şişti kasmaya başladı nova yi da denemedim. Apexde notification vardi novada var mi acaba

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi en iyisi hangisi bilemedim ki :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Şimdi en iyisi hangisi bilemedim ki :D
Apex iyidir ikon paket olarak ur ikon paket kullandım ben moonshine de iyi
Ama nova yi bilmiyorum denemedim onu şuan everythingme launcher kurdum onu denicem

rewaz

Üye
Tsf shell. Şişme yapmaz, stabil kişiye göre kullanım. Şanslısınız Fiyatıda üçüzlamış.

byAndroid

byAndroid

Üye
Şuan nova yi yükledim abi akıyor yağ gibi geçiş efektleri de var apexden daha iyi

Nevarres

Üye
Hız istiyorsanız Nova 1 numara ama görsel bir launcher istiyorsanız next laucnher ve Tsf Shell en iyilerindendir.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Hız istiyorsanız Nova 1 numara ama görsel bir launcher istiyorsanız next laucnher ve Tsf Shell en iyilerindendir.
Peki widget bakımından en iyi destek sağlayan hangisi? Next i önerir misin bu konuda?

Nevarres

Üye
Next'in widgetleri güzel ama telefonunuzun ekranı büyükse güzel olur. :D Diğer yandan tsf widgetleri de hoş.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Telefon z1 ekranı yeteri kadar büyük :D Peki nova mı next mi? Şimdi genele bakılırsa nova kullanan daha fazla :D

Nevarres

Üye
Dediğim gibi hız istiyorsanız nova ama görsellik istiyorsanız next. Bu arada özel bir launcher olarak Buzz launcher da çok iyi widget ve görüntü olarak harika tasaırmlar çıkıyır milletten siz de onları hazır olarak telefonunuza yükleyebiliyorunuz. Bilmiyorsanız bu launcherı tabii. :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Launcher işini biliyorum kardeşim. Uğraşmak istemiyorum açıkcası. 3 tanesini kullandım şimdiye kadar ama z1 i kasmadı hiçbiri ben widget konusuna takılıyorum sadece

Nevarres

Üye
Next Launcher o zaman. :D

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Nova tsf yada orjinal

SHS

SHS

Üye
Apex diyorum susuyorum.

xmanyak

xmanyak

Üye
360,Nova,Apex,Go,Metro,Spb vb bir sürü denedim Smart launcher i öneriyorum.
Smart Launcher Pro 2 v2.12-p2 - MaxiCep
Tema olarak da buna bakabilirsiniz

(forumda bu temanın beyazı var internette siyahınıda bulursunuz :) ben paylaşmiyim cracklisini :) )

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387