Anket Hangi Iphone Kılıftan Alsam?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi iPhone cüzdan dan alsam?

• 1

Kullanılan: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 5

• 6

• Kullanılan toplam oy
    2
mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Iphone Kılıftan Alsam?
Herkese Merhaba;

Arkadaşlar, iPhone kılıf almak istiyorum ama rengi ve türü konusunda kararsız kaldım ve sizlere sormak istedim, konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. İşte cüzdanlar :

1. 2.

3. 4.

5.

Son düzenleme:

Apache11

Apache11

Üye
:) zevk bu sonuçta göreceli bir kavram...Tel beyaz ise kahverengini tercih ederdim ben siyah biraz basit kaçar bence yinede zevk senin...

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
kahverengi hoş duruyor ama siyah ta telefonla uyum sağlıyor gibi :) kullanan filan varsa fikirlerini paylaşsa iyi olur yoksa çıldırıcam :D

baby_face_

baby_face_

Üye
Bu tarz kılıf almanızı tavsiye etmem, telefonu sürekli kullanıyorsanız çok zahmet verdirecektir. Bende hevesle almıştım ama şu an odamda bir yerde kaderine terk edilmiş durumda. Ama illa bundan alacağım diyorsan bence 1 :-D

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
artık iPhone kullanırken illaki ihtiyaç duyuyor insan, evet kahverengiler arasında 1 en iyisi gibi :)

zx6r

zx6r

Üye
marka çerçeve öneririm bunlar çok zahmetli kullandıkça bıkarsın

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
fk555897

fk555897

Üye
Aralarında bence 4. daha güzel ama bu tarz kılıfların kullanımı fazla pratik değil.

baby_face_

baby_face_

Üye
marka çerçeve öneririm bunlar çok zahmetli kullandıkça bıkarsın

Bende bundan sipariş verdim, dört gözle gelmesini bekliyorum. :)

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
Çerçeveyle bu pek aynı şey değil, ben daha rahat taşımak ve korumak amacıyla istiyorum, bence şık ta duruyorlar.

baby_face_

baby_face_

Üye
Çerçeveyle bu pek aynı şey değil, ben daha rahat taşımak ve korumak amacıyla istiyorum, bence şık ta duruyorlar.
Dostum kullanan biri olarak seni yukarıda uyardım :) gerçekten çok tez sıkılacaksın çünkü çok zahmetli bir kılıf :)

mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyen için teşekkür ederim, biraz daha düşüneyim en iyisi :)

zx6r

zx6r

Üye
Bende bundan sipariş verdim, dört gözle gelmesini bekliyorum. :)

alınmayacak gibi değil hayat kurtarır malzeme çok sağlam 1 tane kullandım 10 metreden düşürdüm çatladı telefona hiç bir şey olmadı 2.yi aldım mükemmel tavsiye ederim. telefonu kabalaştırmıyor. tam uyum sağlıyor. şık görünüm e daha ne olsun..

• Beğen
Tepkiler: mhmtsysrt
baby_face_

baby_face_

Üye
alınmayacak gibi değil hayat kurtarır malzeme çok sağlam 1 tane kullandım 10 metreden düşürdüm çatladı telefona hiç bir şey olmadı 2.yi aldım mükemmel tavsiye ederim. telefonu kabalaştırmıyor. tam uyum sağlıyor. şık görünüm e daha ne olsun..
Benim sipariş verdiğim s4 için olan Neo Hybrit modeli, bende forumdaki bir çok arkadaşın tavsiyesi üzerine sipariş verdim ama daha elime ulaşmadı malesef gelince bakacağım inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: mhmtsysrt
mhmtsysrt

mhmtsysrt

Üye
    Konu Sahibi
bende sürekli alışveriş yaptığım siteye baktım şöyle bir ürün buldum : ne dersiniz 1 yıl garanti veriyorlar ama sizce nasıldır, kullanan varmı daha önce ?

Üst Alt