Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AnketHangi Iphone Kılıftan Alsam?
Sponsorlu Bağlantılar
mhmtsysrt
Üye
Konu Sahibi
Hangi Iphone Kılıftan Alsam?
Herkese Merhaba;
Arkadaşlar, iPhone kılıf almak istiyorum ama rengi ve türü konusunda kararsız kaldım ve sizlere sormak istedim, konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. İşte cüzdanlar :
1. 2.
3. 4.
5.
Son düzenleme:
Apache11
Üye
zevk bu sonuçta göreceli bir kavram...Tel beyaz ise kahverengini tercih ederdim ben siyah biraz basit kaçar bence yinede zevk senin...
mhmtsysrt
Üye
Konu Sahibi
kahverengi hoş duruyor ama siyah ta telefonla uyum sağlıyor gibi kullanan filan varsa fikirlerini paylaşsa iyi olur yoksa çıldırıcam
baby_face_
Üye
Bu tarz kılıf almanızı tavsiye etmem, telefonu sürekli kullanıyorsanız çok zahmet verdirecektir. Bende hevesle almıştım ama şu an odamda bir yerde kaderine terk edilmiş durumda. Ama illa bundan alacağım diyorsan bence 1 :-D
mhmtsysrt
Üye
Konu Sahibi
artık iPhone kullanırken illaki ihtiyaç duyuyor insan, evet kahverengiler arasında 1 en iyisi gibi
zx6r
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
marka çerçeve öneririm bunlar çok zahmetli kullandıkça bıkarsın
fk555897
Üye
Aralarında bence 4. daha güzel ama bu tarz kılıfların kullanımı fazla pratik değil.
alınmayacak gibi değil hayat kurtarır malzeme çok sağlam 1 tane kullandım 10 metreden düşürdüm çatladı telefona hiç bir şey olmadı 2.yi aldım mükemmel tavsiye ederim. telefonu kabalaştırmıyor. tam uyum sağlıyor. şık görünüm e daha ne olsun..
alınmayacak gibi değil hayat kurtarır malzeme çok sağlam 1 tane kullandım 10 metreden düşürdüm çatladı telefona hiç bir şey olmadı 2.yi aldım mükemmel tavsiye ederim. telefonu kabalaştırmıyor. tam uyum sağlıyor. şık görünüm e daha ne olsun..
Benim sipariş verdiğim s4 için olan Neo Hybrit modeli, bende forumdaki bir çok arkadaşın tavsiyesi üzerine sipariş verdim ama daha elime ulaşmadı malesef gelince bakacağım inşallah
mhmtsysrt
Üye
Konu Sahibi
bende sürekli alışveriş yaptığım siteye baktım şöyle bir ürün buldum :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne dersiniz 1 yıl garanti veriyorlar ama sizce nasıldır, kullanan varmı daha önce ?