Hangi ekranından dokunmatik telefonu önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

?_evil_?

Üye
    Konu Sahibi
Hangi ekranından dokunmatik telefonu önerirsiniz?
selam arkadaşlar. ben güzel, şık, internete girebilen, iyi MP'li ekranından dokunmatik bir telefon almayı düşünüyorum. yakında çıkacak olan telefonları da hesaba katarak tüm özellikleriyle bana hangi telefonu önerirsiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim.:hmmm

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
x6 öneririm arastır internetten güzel teldir

vivaldi123

Üye
selam arkadaşlar. ben güzel, şık, internete girebilen, iyi MP'li ekranından dokunmatik bir telefon almayı düşünüyorum. yakında çıkacak olan telefonları da hesaba katarak tüm özellikleriyle bana hangi telefonu önerirsiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim.:hmmm
Bende 5800 var.Youtubeden Video izleybiliyorum.Facebooktan da izleyebiliyorum.Sistem şu:Önce facebooktaki videoyu indiriyor indirirken real player üzerinden video yu izleyebiliyorsun.Windows Live Messenger + Muzik + Facebook Keyfini aynı anda yaşayabiliyorsun.Bütçen varsa X6 al ama 5800 sorunlu diyenlere bi tarafımla gülüyorum.Özellikle de dokunmatiği gerçekten keyf veriyor ama dediğim gibi kapasitif (ısıya duyarlı) değil.

JayJayyy

Üye
nokia x6

fnldstntn

Üye
Eğer bütçe problemin yoksa Nokia N8-Samsung Galaxy S-İ phone 4 bunlardan birini al pişman olmazsın...(Nokia 5800-x6 sakın alma)Egerki bütçe sınırı varsa ne kadar olduğunu yaz bizde sana ona göre öneri yapalım....

?_evil_?

Üye
    Konu Sahibi
Eğer bütçe problemin yoksa Nokia N8-Samsung Galaxy S-İ phone 4 bunlardan birini al pişman olmazsın...(Nokia 5800-x6 sakın alma)Egerki bütçe sınırı varsa ne kadar olduğunu yaz bizde sana ona göre öneri yapalım....

bütçe problemim yok. ama neden 5800-x6 yı önermiyosun.

yardımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bütçe problem değilse iphone al tabiki

Noks

Noks

Üye
Nokia N8 30 eylülde türkiyede fiyatı 1200-1400 tl arasında olacagı söleniyor :) ama daha ucuzada gelebilir suan belli deil ama Nokia N8 den şaşma 12.1 mp kamerası var ;)

crayz_frock

crayz_frock

Üye
madem butcen önemli değil buraya konu açam bile hata git al ıphone

ama ıphone 4 al :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt