Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Shaman King iyidir ama Avatar serileri çoğu kişi tarafından Anime olarak kabul edilmiyor.Çünkü mangası yok ve Japon yapımı değil ama eğlenceli ve çok güzel seridir TLoAB ve TLoK
- - - Eklendi - - -
Ayrıca madem en çok bilinenleri ekledin 4 büyüklerin içinde neden Fairly Tail yok Birde Bleach'in seveni yokmuş çok yazık
Türkiye'de pek bilinmez konudakiler.Ankete Yu-Gi-Oh, pokemon falan koy ondan sonra gör gelen oyları Birde Fairy Tail istiyorum konuya bence hepsini 4'e katlar.
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
One piece maxi tv'de(ben 5 yaşındayım ) bleach Star'da yayınlanmıştı ama tamamı degil tabi
Another'i izle derim 12 bölümcük zaten kurgusu muazzam.
Symbianize
Üye
Happy three friends favorim
IchigoKurosaki
Üye
Bleach !
kullanıcıadları
Üye
One Piece geçen senede 39 Milyon satmış mangakası sağlam para kırmıştır Birde animesini izleyenleri ve internetten okuyanları saysalar Türkiye nüfusunu aşar Ayrıca AO No Exorcist Faryl Tail'den, Bakuman Bleach'ten daha fazla satmış : Sıralama beni çok mutlu etti
bence bleach ve naruto ama ikisi arasından bleach. Bişey sorcam siz narutoyu animez de mi izliyorsunuz yoksa nette türkçe varmı? Ben bi 60. Bölüme kadar nette ingilizce uçtum ama türkçe yok bide animezi artık izleyemiyom baştan mı aldılar bleachi?