Hangi Anime Favoriniz ? Bleach-Naruto-One Piece

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Bleach

Kullanılan: 3 13.0%
  • Naruto

Kullanılan: 10 43.5%
  • One Piece

Kullanılan: 10 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    23

Mert

Mert

Üye

Çocuklar için olan animeleri izlediğim için Shaman King diyorum ve ek olarak Avatar : The Last Air Bander, Avatar : The Legend of Korra

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Çocuklar için olan animeleri izlediğim için Shaman King diyorum ve ek olarak Avatar : The Last Air Bander, Avatar : The Legend of Korra

Shaman King iyidir ama Avatar serileri çoğu kişi tarafından Anime olarak kabul edilmiyor.Çünkü mangası yok ve Japon yapımı değil ama eğlenceli ve çok güzel seridir TLoAB ve TLoK ;)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca madem en çok bilinenleri ekledin 4 büyüklerin içinde neden Fairly Tail yok :( Birde Bleach'in seveni yokmuş çok yazık :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mert

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bleach dünyada ilk 3 te ayıptır :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bleach dünyada ilk 3 te ayıptır :D

:ehe Türkiye'de pek bilinmez konudakiler.Ankete Yu-Gi-Oh, pokemon falan koy ondan sonra gör gelen oyları :ehe Birde Fairy Tail istiyorum konuya bence hepsini 4'e katlar.

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
One piece maxi tv'de(ben 5 yaşındayım :D) bleach Star'da yayınlanmıştı :D ama tamamı degil tabi :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
One piece maxi tv'de(ben 5 yaşındayım :D) bleach Star'da yayınlanmıştı :D ama tamamı degil tabi :D

Tamamını yayınlasalar zaten -.- Yayınlanabilirde bir Yu-gi-oh, Beyblade ya da Pokemon gibi revaçta değildi.

- - - Eklendi - - -

Naruto One Piece'i geçmiş üzüldüm bak şimdi :(

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onlar cocuklara hitap ediyor :D ankettekiler olsa psikopat yetişirlerdi :D

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Paranoyak olurlardı :D

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Death Note beni üzen bir anime oldu ya..

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Another izlemedim :D
Ben L'in ölümüne üzüldüm. Adilik ya :(

Symbianize

Symbianize

Üye
Happy three friends favorim :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bleach !

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
One Piece geçen senede 39 Milyon satmış mangakası sağlam para kırmıştır :hmmm Birde animesini izleyenleri ve internetten okuyanları saysalar Türkiye nüfusunu aşar :aha: Ayrıca AO No Exorcist Faryl Tail'den, Bakuman Bleach'ten daha fazla satmış :lol: Sıralama beni çok mutlu etti :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dün bleach bitti ya, boşluğa düştüm resmen :(

aleranol

aleranol

Üye
bence bleach ve naruto ama ikisi arasından bleach. Bişey sorcam siz narutoyu animez de mi izliyorsunuz yoksa nette türkçe varmı? Ben bi 60. Bölüme kadar nette ingilizce uçtum ama türkçe yok :( bide animezi artık izleyemiyom baştan mı aldılar bleachi?

Üst Alt