Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi Anime Favoriniz ? Bleach-Naruto-One Piece
Sponsorlu Bağlantılar
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Japonca turkce alt yazılı izliyorum netten. Zevki öyle çıkıyor zaten. Turkce asla izlemem
bence bleach ve naruto ama ikisi arasından bleach. Bişey sorcam siz narutoyu animez de mi izliyorsunuz yoksa nette türkçe varmı? Ben bi 60. Bölüme kadar nette ingilizce uçtum ama türkçe yok bide animezi artık izleyemiyom baştan mı aldılar bleachi?
İnternette, torentte bütün bölümleri var yeterki doğru siteleri bul ama ben Naruto sevmem
Edit: Türkçe derken türkçe düblaj diyorsan yapma Allah aşkına.Her dizi,film orjinal dilinde güzeldir.İngilizce düblajlıları bile rezaletken Türkçe düblaj bir Yu-Gi-Oh beni animeden soğutmuştu.
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Animasyonlar hariç tabi mesela İce Age turkce izlenir
Animasyonlar için öyle tabi.Mesela yetişkin çizgi filmleride orjinal düblajla izlenir.E2 South Park'ı süper hiper sansürlü türkçe düblaj yapmaya kalkmıştı bir Butters bir Cartman'ın orjinal sesinin verdiği zevkin trilyonda birini vermedi.Japonların zaten değişik bir konuşma tarzı olduğundan hiçbir dile dublaj yakışmıyor.
Animasyonlar için öyle tabi.Mesela yetişkin çizgi filmleride orjinal düblajla izlenir.E2 South Park'ı süper hiper sansürlü türkçe düblaj yapmaya kalkmıştı bir Butters bir Cartman'ın orjinal sesinin verdiği zevkin trilyonda birini vermedi.Japonların zaten değişik bir konuşma tarzı olduğundan hiçbir dile dublaj yakışmıyor.
Hiç unutmadığım 2 bölüm var pardon 3 birinde yunus balıklarını öldürüyolar diğerinde cartman lady gaga poker face söylüyor diğerinde kyle ın annesine müthiş bi serenat kyle mom is a **tch diye
Hiç unutmadığım 2 bölüm var pardon 3 birinde yunus balıklarını öldürüyolar diğerinde cartman lady gaga poker face söylüyor diğerinde kyle ın annesine müthiş bi serenat kyle mom is a **tch diye
O yunus balıklı bölüm çok güzeldi Birde Cartman'ın ikiz kuleleri Kyle'ın yıktığını iddia ettiği bir bölüm vardı sonra titreşimli dambıllar ve World Of Warcraft bide Guitar Hero bölümlerine çok gülmüştüm.Şu sıralar Futurama izliyorum izlemediysen öneririm
lolaman
Üye
duymuştum bi anime sitesi var türkçe alt yazılı veriyorlar bazıları çok güzel bazılarında sıkılıyorum ama hemen
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Etiketleri ben yazdım. Biraz işe yaramış gibi
aleranol
Üye
dostum hangi siteden izliyorsan veya hangi torrent sitesi nasıl buluyorsan bana da paylaş lütfen :acındır acındır ikna et: özele atarsan sevinirim.
- - - Eklendi - - -
ooow dostum futurama vb. Lerin de türkçe altyazılısı nerede ben hiç bulamıyom.
Jitou
Üye
Tabiki Naruto
StunnerDead
Üye
animeci değilim ama çocukluğumuz pokemon ,beyblede , yugioh la geçti
Bahaxi
Üye
one piece
restmod
Üye
Death note bleach dragon ball tum serileri favorim bleach bitti su an mangayla idare ediyoruz bakalim tekrar ne zaman baslicak death note en mukemmeliydi fullmetal alchemist de guzeldir.
Uhops
Üye
pikaçuda sayılıyormu anime olarak sayılırsa ben pikaçu diyorum