Hangi Anime Favoriniz ? Bleach-Naruto-One Piece

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Bleach

Kullanılan: 3 13.0%
  • Naruto

Kullanılan: 10 43.5%
  • One Piece

Kullanılan: 10 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    23

_RYUK_

_RYUK_

Üye
N.H.K ve Death Note

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye

Yakında Nihat hatipoğlu da illüminatici derlerse hiç şaşırmamak gerek:d: :d: nedeninı de buldum

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Naruto izlemeyen bilemez naruto diyorum.

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Hentai sevmez misin :hih: Ben severim.Yani çizimleri çok hoş oluyor gidipte psikopat gibi videolarını izlemem :ehe
O değil güzelim karakterleri mahvediyolar :D Mükemmel çiziyorlar ve onları güzel bir anime karakteri yapsalar iyi olurdu ama gidip murdar ediyorlar karakterleri :ehe

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

O değil güzelim karakterleri mahvediyolar :D Mükemmel çiziyorlar ve onları güzel bir anime karakteri yapsalar iyi olurdu ama gidip murdar ediyorlar karakterleri :ehe

Orası öyle valla ama mangakalar günde 5-6 sayfa çizim yapıyor o kadar detaylı çizimler için yarım gün harcarsın en az onunla manga, anime yapmakta her yiğidin harcı değil ama çizimi mükemmel olan sadece Japon olmadığından ziyan olan bir sürü insan var :(

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mangaka mısın yoksa :ehe

lgkg300

lgkg300

Üye
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball GT
Dragon Ball KAI

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anime bölümü açsak mı :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Anime bölümü açsak mı :hmmm

Aslında tam ihtiyacımız olan şey ama fazla kişi yok anime izleyen.Çizgi film diyorlar -.-

- - - Eklendi - - -

Eğer ben de senin gibi mangaka hayranı olup hak savunucusu olacaksam hiç izlemeyeyim yahu :D Baya etkilemiş seni :D

Yok aslında daha öncesine dayanıyor mangakalara hayranlığım.Cidden dehalar öyle kurguları 40 yıl düşünsem yapamam ben :ehe Yani bakuman etkilemedi etkilendikten sonra Bakuman'ı izledim dahada bi değişik oldum.

- - - Eklendi - - -

Naruto One Piece'e yetişmiş.Fake üyelik açıp One Piece'e oy mu versem ya da başkalarından oy vermesini mi istesem :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben anime bölümü isteyeceğim ;)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
F.u.l.l Yu-Gi-Oh! dizisi serisi paylaşırsanız olsun böyle bir bölüm :d:

Üst Alt