Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O değil güzelim karakterleri mahvediyolar Mükemmel çiziyorlar ve onları güzel bir anime karakteri yapsalar iyi olurdu ama gidip murdar ediyorlar karakterleri
O değil güzelim karakterleri mahvediyolar Mükemmel çiziyorlar ve onları güzel bir anime karakteri yapsalar iyi olurdu ama gidip murdar ediyorlar karakterleri
Orası öyle valla ama mangakalar günde 5-6 sayfa çizim yapıyor o kadar detaylı çizimler için yarım gün harcarsın en az onunla manga, anime yapmakta her yiğidin harcı değil ama çizimi mükemmel olan sadece Japon olmadığından ziyan olan bir sürü insan var
Yok aslında daha öncesine dayanıyor mangakalara hayranlığım.Cidden dehalar öyle kurguları 40 yıl düşünsem yapamam ben Yani bakuman etkilemedi etkilendikten sonra Bakuman'ı izledim dahada bi değişik oldum.
- - - Eklendi - - -
Naruto One Piece'e yetişmiş.Fake üyelik açıp One Piece'e oy mu versem ya da başkalarından oy vermesini mi istesem