browse diyorum resmi secip upload ediyor ama resmin linkini alamiyorum. Hizli resimde link boş kutu olarak cikiyor. İmageshackta linki kopyalayamadim gitti
browse diyorum resmi secip upload ediyor ama resmin linkini alamiyorum. Hizli resimde link boş kutu olarak cikiyor. İmageshackta linki kopyalayamadim gitti
upload ettikten sonra çıkan sayfada upload ettiğin resme tıkla dönen bir şey çıkacaktır, o sayfanın linkini kopyala internet explorerda ayarlardan mibil yerine masaüstü seç sonra kopyaladığın linki aç. Bu sefer açılacaktır sadece resim çıkmasını istiyorsan sayfadaki resme tıkla sadece resim çıkacaktır. Sonra linki kopyalayıp forumda paylaşabilirsin
Siz WP7.8'den mi deniyorsunuz dostum, yoksa WP8'den mi?
WP8'de Browse'a tıklayınca birşey açılmıyor.
Bir keresinde açabildim sanırım dün akşam denerken nasıl olduysa, onda da yükleme yapmadı, link de vermedi
sanırım linki kopyalarken yanlış yapıyorsun. Linki internet explorer da açtıktan sonra küçük olan fotoğrafa tıkla sadece fotoğraf açık olduğu zaman tamamdır
imageshackta resmi upload ediyorum. Kucuk resim cikiyor ona tikliyorum ortada yuvarlak bir halka donuyor. O sayfanin linkini alip ie'de acmaya calişiyorum ama sayfa bulunamadi diyor.