Handy Shell v.2.0 - Ve 09.02.10 V.2.01. EKLENDİ

kardesim ***** dosya imzasiz yüklenmiyor ltfen imzasız dosya koymayın

5800 a kurdum pu programı kaldıramıyorum

trk05

Üye
Arkadaşım..eline sağlıkta..kurdum..ama crak dosyasını kuramadım..hata veriyor..bende n95-8gb var..neden olur..telefon hack li değil ondan olabilirmi..

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım..eline sağlıkta..kurdum..ama crak dosyasını kuramadım..hata veriyor..bende n95-8gb var..neden olur..telefon hack li değil ondan olabilirmi..

Rica ederim Bilal .. Evet c.r.a.c.k dosyası imzasın olduğundan dolayı yüklenemiyor . Hacklerseniz sorunsuzca tüm programları yükleyebilirsiniz . Sistem Modifikasyon bölümünde hack işlemi gerçekleştirebilirsiniz. eğer yapamıyorsanız daha kapsamlı yardımcı olurum .. İyi Forumlar , İyi Seneler ..

albar

Üye
Dostum eline sağlık harika bişey çok güzel kullanımı var ,saçma sapan yorum yapanlara aldırma ,ben kullanan birisi olarak çok teşekkür ederim emeğine sağlık.Ayarları biraz karışık ama zamanla çözerim .Unutmadan küçük bir hatırlatma önemsiz ama ***** dosyasının adını handy shell ***** olsaydı daha iyi olurdu.bir çok programı aynı anda indirdim ve ertesi gün yükledim ***** dosyasının handy shelle ait olduğunu tekrar konuya girip bakınca anladım.dediğim gibi küçük bir ayrıntı ancak önemli olabilir.

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sevgili albar , ben teşekkür ederim bu mükemmel yorum için güle güle kullan dostum. İnce bir ayrıntı yakalamışsın son derece haklısın. Değiştirme fırsatım maalesef yok
Ordu ' ya selamlar ..

albar

Üye
eyvallah dostum ,yok ben zaten değiştir diye söylemedim,bundan sonraki paylaşımlar için küçük bir fikir sadece.Samsuna selamlar

gvz123

Üye
inş. çalışır eline sağlık

baylaf42

Üye
yardım handy shell 2 ***** calısmıyor sertifika hatası verıyor n 86 da yardımcı olabılırmısınız?

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Dostum sertifika sorunu için açıklama yapmıştım , işinize yarayacaktır

emrah_16

Üye
süpper bir program saolasın

Bende E71 var programı kurdum ama crackte sertifika hatası verdi yardımcı olabilirmisiniz.