"Handwave" Mobil cihazınızı uzaktan el hareketlerinizle kontrol edin.

Sponsorlu Bağlantılar

mindallim

Üye
saygılar........

exorcist_19

Üye
usta 6600 da çalışır mı

kuzgun_00

Üye
ilginç bir program

cemgokcek

Üye
5700 da çalışırmı

musti_lordi

Üye
nasıl imzalanıyor bu

intik

Üye
kullanmadım ama yinr sağol birader.......... xd

snayper35

snayper35

Üye
sertifika hatası veriyor nasıl halledecegiz

ankara85

Üye
5800 da sertifikalamnıza rağmen çalışmıyor arkadaşlar.uygulama yükleniyor, açılıyor ancak el hareketlerinizi algılamıyor sanırım s60v3 lerde daha iyi randıman alırsınız

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
sertifika hatası veriyor nasıl halledecegiz

Kardeşim ilk sayfada koca koca harflerle anlattık anlamadın mı? Anlamadıysan söle söz anlatıcam ama önce lütfet de bir oku :angry:

--------------- Ekleme ---------------

5800 da sertifikalamnıza rağmen çalışmıyor arkadaşlar.uygulama yükleniyor, açılıyor ancak el hareketlerinizi algılamıyor sanırım s60v3 lerde daha iyi randıman alırsınız

S60 v3 de n73 ile hiç bir sorunla karşılaşmadım ama 5800 da kullannan arkadaşlar var s60 v5 bölümündede aynı konu var oraya da bakabilirsin :)

caca41

caca41

Üye
eyw bırader saoLasında beta olduqundan oLsa gerek pek bı ıse yaramıyoo elımı sallıyorum bazen hareket edıyo bazen etmıyo beta surum olmasından dolayı galıba

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
eyw bırader saoLasında beta olduqundan oLsa gerek pek bı ıse yaramıyoo elımı sallıyorum bazen hareket edıyo bazen etmıyo beta surum olmasından dolayı galıba

Seçeneklerden hassaslığını arttırabilirsin bir de öyle dene :hmmm

64burak

Üye
arkadaş link ölü valla yaa

caca41

caca41

Üye
Seçeneklerden hassaslığını arttırabilirsin bir de öyle dene :hmmm
denedım ama oLmadı yada ben beceremedım :)) ne kadara ayarLamam gerekırkı yanı vıdeoda ızLedıqımee gore hemen aLqıLıyoo ama bende bı kac sefer yapıyorum bazen o sekıLde aLqıLıyoo ayarları kac yapsam daha ıyı oLur kı

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş link ölü valla yaa

Link ölümü siteye yüklenmiş dosyaya limk ölü demek :allalla: lütfen bir daha dene ve böyle saçma yorumlar yapma:megafon:

denedım ama oLmadı yada ben beceremedım :)) ne kadara ayarLamam gerekırkı yanı vıdeoda ızLedıqımee gore hemen aLqıLıyoo ama bende bı kac sefer yapıyorum bazen o sekıLde aLqıLıyoo ayarları kac yapsam daha ıyı oLur kı

Bir de 150 ye kadar getir de dene o da seni tatmin etmezse yapabilecek bir şey yok :(

d_mavi

d_mavi

Üye
emeğine sağlık kardeşim..

Üst Alt