"Handwave" Mobil cihazınızı uzaktan el hareketlerinizle kontrol edin.

Sponsorlu Bağlantılar

atakax

atakax

Üye
normalde iphone 3g kullanıcısıyım ama mecburen n73 kullanmak zorunda kaldım kullanıyorsam onuda tam kullanayım dedim bunu indirdim secman ıda indirdim secman ı kurdum ama hala sertifika hatası veriyor secman ı kurduktan sonra telefon yeniden başladı secman açılıyor ama hala daha program çalışmıyor symbian danda anlamıyorum ne yapabiliriz?

thecito

Üye
arkadas bunun secmanlanmıs halını koysana

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
arkadas bunun secmanlanmıs halını koysana

Telefonu hackle sen de rahat ben de rahat edeyim :)

normalde iphone 3g kullanıcısıyım ama mecburen n73 kullanmak zorunda kaldım kullanıyorsam onuda tam kullanayım dedim bunu indirdim secman ıda indirdim secman ı kurdum ama hala sertifika hatası veriyor secman ı kurduktan sonra telefon yeniden başladı secman açılıyor ama hala daha program çalışmıyor symbian danda anlamıyorum ne yapabiliriz?

Secmanı açıp root on sertifica yap bir de öyle yülkemeyi dene ben de çok güzel çalışıyor :hmmm

lcax31

Üye
kardeşm bencede signed halini koyabilirmisin bende yapamadım çok iyi olur koyarsan ben n79 kullanıyorm yapamadım hackleiyp sertifikalamayı yardımını bekliyorum kardeşm ??

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
kardeşm bencede signed halini koyabilirmisin bende yapamadım çok iyi olur koyarsan ben n79 kullanıyorm yapamadım hackleiyp sertifikalamayı yardımını bekliyorum kardeşm ??

Signed halini bulsam onu koyardım ama unsigned'ını bulabildim.Telini hacklemek için secman deışında başka programlar da var onları da dene :oke:

lcax31

Üye
işte ben bu hack konusunu pek bilmiyorum bazı yerlerde 79 hacklenmiyo yazıyo iyice kafam karıştı :S

RIFATS

RIFATS

Üye
Çok eylenceli bişey bu yaaa vallaha saolasın emeğine sağlık:))) 6710 navigatörde muhtesem çalışıyor...

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Çok eylenceli bişey bu yaaa vallaha saolasın emeğine sağlık:))) 6710 navigatörde muhtesem çalışıyor...

Ben de böyle az ama öz paylaşımlarda bulunmaya çalışıyorum beğendiğine sevindim :)

zakoman1

Üye
çok çok teşekkür ederim emeğine sağlık

atakax

atakax

Üye
hocam ben bunun yine beceremedim secman dan dediğini yaptım ama hala sertifica error hatası veriyor hatta diğer gönderdiğin linkteki hack programınıda denedim ondada update error verdi :S kuramadı

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben bunun yine beceremedim secman dan dediğini yaptım ama hala sertifica error hatası veriyor hatta diğer gönderdiğin linkteki hack programınıda denedim ondada update error verdi :S kuramadı

O zaman bir de programı setifikalamayı dene belki başarırsın ama neden olmadı bilmiyorum ben kullanıyorum :hmmm

speedchat

speedchat

Üye
kurulumu anlatsaydınız ya saolun

atakax

atakax

Üye
O zaman bir de programı setifikalamayı dene belki başarırsın ama neden olmadı bilmiyorum ben kullanıyorum :hmmm

iphone umu denize düşürmüştüm ama böle duramam dedim yine aldım bir tane :D gerek kalmadı yani :D sağol yinede ;)

sedat8

sedat8

Üye
tesekkurler...

emroem

Üye
tşkler :)))

recepkarabay

recepkarabay

Üye
Sertikifa hatsı gelenler bana özelden msj atın ????????????

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi

Lütfen teşekkürü yeşil ^Teşekkür Et^ butonuna tıklayarak yapalım :megafon:

Lütfen teşekkürü yeşil ^Teşekkür Et^ butonuna tıklayarak yapalım :megafon:

Sertikifa hatsı gelenler bana özelden msj atın ????????????

Ben yeterince anlattım eğer anlamadılarsa buradan da mesaj yoluyla bildirebilirler . Ben her mesaja cevap veriyorum ama ilgilendiğin için saol :)

Üst Alt