"Handwave" Mobil cihazınızı uzaktan el hareketlerinizle kontrol edin.

Konu Sahibi
Beğendiğinize sevindim arkadaşlar

hub

Üye
Harikasın... Sertifikayı başka yöntemle çözdüm. Gerçekten mükemmel. Fakat yukarı aşağı ve seçme tuşu gibi özellikler olsaydı süper olurdu =) örneğin şarkı çalarken durdurma gibi. =)

Konu Sahibi
Harikasın... Sertifikayı başka yöntemle çözdüm. Gerçekten mükemmel. Fakat yukarı aşağı ve seçme tuşu gibi özellikler olsaydı süper olurdu =) örneğin şarkı çalarken durdurma gibi. =)

Şarkıyı durdurmuyor ama değiştire biliyor n:

paylasim icin tesekkurler program guzel gelistirilirse dahada faydali olacak

hub

Üye
Emeğine Sağlık. N73'te müthiş çalışıyor =) Zoom özelliği sayesinde odanın diğer bir ucundan elimi kaldırıp müziği değiştirebiliyorum =)

AKATLI

Üye
N79 da çalıştı ellerine sağlık harika bişi arkadaşlar sertifika hatasını çözmeniz içinde sertifika almanız lazım sitede araştırın gerekli bilgi var tekrar tekrar saol çok harika bi porgram sorunsuz çalışıyo çok teşekkürler

Konu Sahibi
Emeğine Sağlık. N73'te müthiş çalışıyor =) Zoom özelliği sayesinde odanın diğer bir ucundan elimi kaldırıp müziği değiştirebiliyorum =)

Beğendiğinize sevindim

Beğendiğinize sevindim

çok güzel beta olmasına rağmen acaba olsa daha manyak olurdu diye düşünüyorum 5320Xm N96 da süper çalışıyor zoom özelliğinin olmasıda cabası çok teşekkürler...

Konu Sahibi
çok güzel beta olmasına rağmen acaba olsa daha manyak olurdu diye düşünüyorum 5320Xm N96 da süper çalışıyor zoom özelliğinin olmasıda cabası çok teşekkürler...

evet beta ama şu ana kadar hiç bir orunla karşılaşmadım

rapman

Üye
xsign ile sertifikalandırıp deniyorum.teşekkürler

must987

Üye
wt9 calısırmı ön kamera war(3 g yoq)