Haltieeee Böyle Gel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşlanıyoruz be David...

Ben pek fark etmiyorum kendimde şükürler olsun da sen yavaş yavaş gidiyorsun diye başlayarak moral bozucu bir giriş yapayım Buradan da kutlayayım dedim hazır foruma asırlar sonra teşrif etmişken Yeni yılının sana huzur ve sağlık getirmesini diliyorum. Bunlar olursa tüm diğer istediklerin de beraberinde gelir zaten ama akıllı ol yanlış yoldasın dermişim Seni yıllardır tanırım hem de gayet iyi tanırım iyi çocuksun vesselam ufak tefek kusurlar kadı kızında bile var. Övüyor muyum yeriyor muyum ben de anlamadım seneye Allah nasip ederse nasıl olsa yine kutlayacağız. O yüzden temennilerim bir yıllığına Herkes hak ettiğini yaşar kardeşim doğru yoldan sapma hak ettiğin güzel günler de otomatik olarak gelsin, güzel bir yıl dilerim.
Öyle kutlu olsun deyip geçmek olmaz iki satır laf etmek lazım

Tepkiler: haltie

haltie

Üye

Kardeşim tekrardan çok teşekkür ediyorum.Pek hoşlaşmıyorum böyle kutlamalardan ama hatırlanmak değer verildiğini görmek güzel.Evet çocukluk arkadaşıyız asker ziyaretime bile geldin çok teşekkür ederimNe gündü be Adamla izmirde karşılaştık üstüne üstlük bağırdım konakta Gencerrrr hacı naber iyi senden çay içelim oturalım güzel gündü çok sağol kardeşim.Ha birde bu kadar seyrek gelme sık gel fena olur şaka yapıyorum iş yooğunluğunu biliyorumTekrardan teşekkür ettim çok sağol kardeşim.

mutlu yıllar halit

Teşekkür ederim

haltie

Üye
pirelli takvimi istiyorum 2012

haltie

Üye
çok başarılı buldum ben onu pirelli ama bir elli değil maşallah at gibiler

Tepkiler: minoo

EroL

Emekli Yönetici
Oturmayamı geldiniz

Tepkiler: minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi

Tepkiler: SHS

haltie

Üye

Tepkiler: SHS ve minoo

DiaBLoS

Admin
Kutlama konusu yine uçmuş ...

'Şeref'

Emekli Yönetici
Doğum günün kutlu olsun Halit nice senelere

Hiç geç kalmamışım gibi yazıyorum idare et artık
Genelde bir hafta sonra görüyorum kutlama konularını, bu kez erken denk geldi 5 gün olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...