G4 stabilite nekadar
Jelly Beanci Üye Fantastik20' Alıntı: Yoo en sonda bi yerde aciyor bende öle oldu ondan sonra bi patlama falan oldu yaratiklar doğmaya başladi falan filan Genişletmek için tıkla ... 20dk bekledim bi şey olmuyor oyun bozuk
Fantastik20' Alıntı: Yoo en sonda bi yerde aciyor bende öle oldu ondan sonra bi patlama falan oldu yaratiklar doğmaya başladi falan filan Genişletmek için tıkla ... 20dk bekledim bi şey olmuyor oyun bozuk
Fantastik20 Üye Jelly Beanci' Alıntı: 20dk bekledim bi şey olmuyor oyun bozuk Genişletmek için tıkla ... Valla oyun bende calisiyo senin telefon bozuk bence
Jelly Beanci' Alıntı: 20dk bekledim bi şey olmuyor oyun bozuk Genişletmek için tıkla ... Valla oyun bende calisiyo senin telefon bozuk bence
Jelly Beanci Üye Fantastik20' Alıntı: Valla oyun bende calisiyo senin telefon bozuk bence Genişletmek için tıkla ... Tablette de ve arkadaşın telefonunda da denedim sonuç aynı
Fantastik20' Alıntı: Valla oyun bende calisiyo senin telefon bozuk bence Genişletmek için tıkla ... Tablette de ve arkadaşın telefonunda da denedim sonuç aynı