Half-Life v0.15

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Half-Life v0.15
Half-Life, tüm zamanların en iyi oyunlar listesinde yer alan popüler silahlı aksiyon oyunudur.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hakanın ve CV-Aurora

kartal2378

kartal2378

Üye
data yi nereye kopyaliyac acaba

reaurora

reaurora

Üye
Teşekkürler. Buda yalnızca Nvidia için mi yoksa tüm androidlere uyumlu mu?

gocadayi

gocadayi

Üye
Eee rar acarken sifre gir dediii
Sorun yok ES dosya yoneticisi sifre istedi
Calisiyorrr asus zoo2

omer.talha

omer.talha

Üye
:tşk: aradığımı buldum

abuzer02

abuzer02

Üye
Oyunun kurulumu nasıl yapılıyor arkadaşlar.

kralberk13

kralberk13

Üye
üstteki apk yi sd kart android>obb klasörünün içine atçaksın sonra telefondan kurcaksın

abuzer02

abuzer02

Üye
İki tane data dosyası var
Onları nereye atacağız

ottomanempire25

ottomanempire25

Üye
teşekkürler

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Alinti yapiyorum helal et

crazyparen

Üye
hocam kurdum. dosyayıda sd card -android-obb dizinine attım. ancak actıgımda siyah bir ekran cıkıyor ve "command line arguments(experts only)" yazısı cıkıyor ve altınada bir şeyler yazmak için yer geliyor. bir komut istiyor heralde. nasıl acacam bi yardımcı olurmusunuz?

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Xash dosyasini ana dizine at ondan sonra kurdugun apkyi ac sağ alttaki yerer bas oyun açılır

crazyparen

Üye
Kardes xash dosyasını sd card - android dizine attım sonra oyunu calıstırdım dedigin gibi sag alttaki yere bastım. "half life durduruldu" deyip tekrar aynı ekrana geldi. sadece sd card ana dizinine attım yine aynı hatayı verdi.

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Kardes xash dosyasını sd card - android dizine attım sonra oyunu calıstırdım dedigin gibi sag alttaki yere bastım. "half life durduruldu" deyip tekrar aynı ekrana geldi. sadece sd card ana dizinine attım yine aynı hatayı verdi.
15 olan surumu kurdun dimi

crazyparen

Üye
yok kardes. 14.1 di kurdugum. simdi 15 i kurdum. bu seferde ekrana "command line arguments(exprests only) hemen altında da "-dev 3 -log " yazısı cıkıyor. alttaki "launch xash3d" ye basınca biraz bekliyor ve sonrasında hata veriyor.
hata ekranında da sunlar yazıyor. "gamet path "/sdcard/xash//valve/" not exist. please check mod name and game path in launcher or place game resourses to"/ sdcard/xash/" yazıyor.

Fantastik20

Fantastik20

Üye
yok kardes. 14.1 di kurdugum. simdi 15 i kurdum. bu seferde ekrana "command line arguments(exprests only) hemen altında da "-dev 3 -log " yazısı cıkıyor. alttaki "launch xash3d" ye basınca biraz bekliyor ve sonrasında hata veriyor.
hata ekranında da sunlar yazıyor. "gamet path "/sdcard/xash//valve/" not exist. please check mod name and game path in launcher or place game resourses to"/ sdcard/xash/" yazıyor.
Boşver oynama ya güzel değil zaten

crazyparen

Üye
:)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Açıldı akıcı ama
Trenden inemiyorum
Normal de bi adamın gelip kapısını açması lazım
Sanirim botlar spawn olamıyor

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Açıldı akıcı ama
Trenden inemiyorum
Normal de bi adamın gelip kapısını açması lazım
Sanirim botlar spawn olamıyor
Yoo en sonda bi yerde aciyor bende öle oldu ondan sonra bi patlama falan oldu yaratiklar doğmaya başladi falan filan

Üst Alt