kaldırmıyor diye bir şey yok. GPU uyumsuz sadece...
Gpu Uymuyorsa Kisaca Kaldirmiyo Demek Uzatmanin ne anlami Var.
Anlamadın dimi
az zaman sonra bu oyunu uyumlu hale getirdiklerinde çalışacak. hiçbirşey eksiltmeden N.V. Shielddeki gibi oynayacaksın.şimdi kaldırmayan cihaza ne olacakta o zaman kaldıracak. Kaldırmıyor diye bişey sözkonusu bile değil. Sadece GPU uyumsuz. GPU uyumsuzluğunun ne olduğunu google amcaya sor. demek istediğimi anlarsın. Yani KALDIRIR...Anlamadın dimi
az zaman sonra bu oyunu uyumlu hale getirdiklerinde çalışacak. hiçbirşey eksiltmeden N.V. Shielddeki gibi oynayacaksın.şimdi kaldırmayan cihaza ne olacakta o zaman kaldıracak. Kaldırmıyor diye bişey sözkonusu bile değil. Sadece GPU uyumsuz. GPU uyumsuzluğunun ne olduğunu google amcaya sor. demek istediğimi anlarsın. Yani KALDIRIR...
Mount and blade warband a gelirmi non tegraAnlamadın dimi
az zaman sonra bu oyunu uyumlu hale getirdiklerinde çalışacak. hiçbirşey eksiltmeden N.V. Shielddeki gibi oynayacaksın.şimdi kaldırmayan cihaza ne olacakta o zaman kaldıracak. Kaldırmıyor diye bişey sözkonusu bile değil. Sadece GPU uyumsuz. GPU uyumsuzluğunun ne olduğunu google amcaya sor. demek istediğimi anlarsın. Yani KALDIRIR...
Asıl ben senin anlamamana hayran kaldım Uyumsuzluk ve Kaldırmamak aynı sey degil kardesim inat etmeAnlamama Kapasitene Hayranim Gpu Uymuyor Ve kapaniyor Buda demekki Kaldirmiyor Yani Grafik karti Kaldirmiyor Oyunu Simdi Anladinmi. Burda Her işi bilmislik Yapmayin
Sana kendi imzan ile cevap vermek istiyorum;Anlamama Kapasitene Hayranim Gpu Uymuyor Ve kapaniyor Buda demekki Kaldirmiyor Yani Grafik karti Kaldirmiyor Oyunu Simdi Anladinmi. Burda Her işi bilmislik Yapmayin
Kaldırmıyor diyen arkadaşlar. Kaldırmıyor değil, bu nvdianın olayı. Sadece kendi cihazı için çıkarttığı nvidia shield daha çok satsın. Anladınız mı? Yoksa Adreno 330'un açamayacağı bir şey değil. Z1C de açar G2 de açar N5 de açar Note3 de açar ama açtırmıyorlar. Uyumsuzluk başka bir olay yani. PC'de de çok olur, özellikle EA'nın oyunlarında ati kartlar sorun çıkarır. Halbuki kart güçlüdür ama nvidia için ayarlamış adamlar.
Boşuna kasmayın.Ortada bizim için oyun olmadığı halde, konu neredeyse 4k hit almış, olsaydı... Ne half layfmış be =PO canavarın kaldırmadığı oyun yok: )benim canavar s3 mini kaldırır herhalde
Denemehe gerek yoktu zaten: ))Nexus 5 bizzat denendi çalışmıyor.