Half-Life 2 v23

Sponsorlu Bağlantılar

Mrdice

Üye
bi mali-300 e denesimmi ki :D :D

thenry79

thenry79

Üye
Gpu Uymuyorsa Kisaca Kaldirmiyo Demek Uzatmanin ne anlami Var.

:) Anlamadın dimi :) az zaman sonra bu oyunu uyumlu hale getirdiklerinde çalışacak. hiçbirşey eksiltmeden N.V. Shielddeki gibi oynayacaksın.şimdi kaldırmayan cihaza ne olacakta o zaman kaldıracak. Kaldırmıyor diye bişey sözkonusu bile değil. Sadece GPU uyumsuz. GPU uyumsuzluğunun ne olduğunu google amcaya sor. demek istediğimi anlarsın. Yani KALDIRIR...

• Beğen
Tepkiler: M.F.E, Invoke, mehsevim ve 2 diğerleri
GreaTH

GreaTH

Üye
:) Anlamadın dimi :) az zaman sonra bu oyunu uyumlu hale getirdiklerinde çalışacak. hiçbirşey eksiltmeden N.V. Shielddeki gibi oynayacaksın.şimdi kaldırmayan cihaza ne olacakta o zaman kaldıracak. Kaldırmıyor diye bişey sözkonusu bile değil. Sadece GPU uyumsuz. GPU uyumsuzluğunun ne olduğunu google amcaya sor. demek istediğimi anlarsın. Yani KALDIRIR...

Anlamama Kapasitene Hayranim Gpu Uymuyor Ve kapaniyor Buda demekki Kaldirmiyor Yani Grafik karti Kaldirmiyor Oyunu Simdi Anladinmi. Burda Her işi bilmislik Yapmayin

• Beğen
Tepkiler: soldierman
sasua42

sasua42

Üye
Mount and blade warband a gelirmi non tegra

smh60

smh60

Üye
Anlamama Kapasitene Hayranim Gpu Uymuyor Ve kapaniyor Buda demekki Kaldirmiyor Yani Grafik karti Kaldirmiyor Oyunu Simdi Anladinmi. Burda Her işi bilmislik Yapmayin
Asıl ben senin anlamamana hayran kaldım Uyumsuzluk ve Kaldırmamak aynı sey degil kardesim inat etme

• Beğen
Tepkiler: omerboz54, thenry79 ve Invoke
messevim

messevim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BurakTura

Inception-6-

Üye
nette baktım gpu sunu bulamadım galaxy tab 3 7.0 a olur mu

anilari35

anilari35

Üye
Tegra 3 açarmı arkadaşlar android 4.2.2 ?

Invoke

Invoke

Üye
Ben de biliyorum shield için çıktığını. Arkadaş niye "android cihazlar için yayınladı" yazıyorsun. Yazıyı görünce herkese yayınlandı sandım. Heyecanlandırıyorsun @ANIL yapma böyle. :DKaldırmıyor diyen arkadaşlar. Kaldırmıyor değil, bu nvdianın olayı. Sadece kendi cihazı için çıkarttığı nvidia shield daha çok satsın. Anladınız mı? Yoksa Adreno 330'un açamayacağı bir şey değil. Z1C de açar G2 de açar N5 de açar Note3 de açar ama açtırmıyorlar. Uyumsuzluk başka bir olay yani. PC'de de çok olur, özellikle EA'nın oyunlarında ati kartlar sorun çıkarır. Halbuki kart güçlüdür ama nvidia için ayarlamış adamlar.

XDA adamın biri sormuş, millet uğraşmış, nexus 5'i shield gibi göstermeye çalışmışlar. Olmamış. :D Boşuna kasmayın.Ortada bizim için oyun olmadığı halde, konu neredeyse 4k hit almış, olsaydı... Ne half layfmış be =P

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve ANIL
soldierman

soldierman

Üye
ram i yetmemis ondan :) lg gpro tegra olsa bende denerdim ama bosu bosuna indirmeye gerek yok :)

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
benim canavar s3 mini kaldırır herhalde

thenry79

thenry79

Üye
Kaldırır :) Sadece uyumsuz...

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
teşekkürler :) :oke:

samikayaa

samikayaa

Üye
Nexus 5 bizzat denendi çalışmıyor.

samikayaa

samikayaa

Üye
lg g2'de çalışıyor deyince şaşırdım arkadaşımın lg g2sinde denedim ondada çalışmıyor bilginize :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt